“Neko nam je stigao”: Porodila se slavna manekenka Chrissy Teigen

Manekenka Chrissy Teigen i njen suprug pjevač John Legend po drugi put postali su roditelji, i to jednom malom dječaku čije ime još nisu otkrili javnosti.

Chrissy je radosnu vijest objavila danas na svom Twiter profilu riječima “Neko je oovdeeee”, uz emotikone flašica i smajlija koji šire ruke.

https://twitter.com/chrissyteigen/status/996984651842437127?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fuk%2Fentertainment%2Fa20632574%2Fchrissy-teigen-john-legend-welcomed-second-baby%2F&tfw_site=CosmopolitanUK

Poznati par je drugo dijete dobio zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji, a na isti je način na svijet došla i njihova dvogodišnja mezimica, kćerkica Luna Simone.

Chrissy i John uvijek su otvoreno govorili o njihovim nastojanjima da dobiju djecu i zašto su se odlučili za vantjelesnu oplodnju.

“Dobiti dijete veliki je izazov za svaki par, a takvo iskustvo još više učvršćuje vezu, jer ako prođete kroz to, znate da možete proći kroz bilo šta. Mislim da je posebno teško kada ne možete dobiti djecu prirodnim putem. Želite da osjećate kao da sve radite ispravno i želite da sve bude savršeno, ali ponekad to naprosto nije tako”, izjavio je John Legend u intervjuu za Cosmopolitan 2017. godine.

View this post on Instagram

I love her love of all creatures

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

“Ne bih rekao da definitivno ne možemo dobiti djecu prirodnim putem, ali smo se susreli sa dovoljno izazova i osjetili smo da nam je potrebna pomoć. Imamo sreću što živimo u vremenu u kojem možemo na drugi način dobiti potomstvo. Vantjelesna oplodnja nam je donijela Lunu i nadamo se da će nam donijeti još fantastičnih mališana”, optimistično je zaključio John u razgovoru za ovaj magazin.

https://www.instagram.com/p/BgAYJVNHbtj/?taken-by=chrissyteigen

Chrissy je unatoč svojoj rizičnoj trudnoći uspijevala da ostane pozitivna i sa svojim fanovima rado je dijelila i dobre i loše trudničke trenutke prethodnih mjeseci.

Ovo nije prvi put da je slavna manekenka otvorila teme o kojima se inače ne priča i javno progovorila o njima. Poznato je da je nakon rođenja kćerkice Lune imala postporođajnu depresiju, o kojoj je hrabro pričala u javnosti i uspješno je prevazišla.

“Govorim otvoreno o svemu jer želim da ljudi znaju da to može da se dogoditi bilo kome i ne želim da se osjećaju neugodno ili usamljeno ako im se desi ista stvar kao i meni”, iskrena je bila Teigen u intervjuu za Vogue magazin.