Otvaranje JUMBO centra za djecu i porodicu u Banjaluci

Photos:facebook.com/JumboBosna / Collage: MamaKlik

Nakon najvećeg JUMBO centra na Balkanu koji je proljetos otvoren u Sarajevu, ova nestvarna bajka sa “hiljadu čudesa” stiže i u Banja Luku! Svečano otvaranje jedinstvene JUMBO trgovine za djecu i porodicu sa više od 30 hiljada artikala odigraće se u Banja Luci 1. decembra u ulici Jovana Dučića 23a-25, u krugu nekadašnje fabrike “Rudi Čajavec”, sa početkom u 11:00 časova!

Baloni, muzika, igra i fotografisanje sa maskotama, specijalna i sa pažnjom osmišljena ponuda očekuju vas u modernom enterijeru JUMBO trgovine, koju decenijama unazad obožavaju mališani 8 zemalja u okruženju.

Jumbo je najveći lanac igračaka na Balkanu, dio je investicione kompanije Balfin Group i ima 80 radnji u osam zemalja.

Iako je osnovna djelatnost JUMBO centra maloprodaja igračaka, centar je čuven po raznolikoj ponudi za sve članove porodice.

JUMBO vas prati kroz igru i odrastanje, polaske u školu, zimovanja, ljetovanja, kroz kreativnost, hobije i sve ono što život čini posebnim. Širok asortiman igračaka za sve uzraste i za svačiji ukus, poznati brendovi iz uvoza, proizvodi za bebe, odjeća i asesoar za mališane i odrasle, školski pribor, pribor za hobije, kancelarijski materijal, sezonske stvarčice bez kojih ne možemo, ukrasi i dodaci za uređenje doma… Sve je to mali dio bogatstva koje JUMBO nudi.

Raznolikost ponude, najbolji omjer cijene i kvaliteta u modernom okruženju i, prije svega, zadovoljni kupci su ono na čemu JUMBO gradi svoju bajkovitu priču.

Godine 1986. prva JUMBO prodavnica otvorena je u Grčkoj zahvaljujući velikoj ljubavi prema igračkama i potreba za kreativnošću. Danas, 31 godinu kasnije, JUMBO je i dalje br.1, i kada je riječ o kvalitetnoj, raznolikoj i zabavnoj ponudi, i kada je riječ o pristupačnosti cijena.

Budite dio bajke, posjetite JUMBO centar 1. decembra u Banjaluci i dobro se zabavite!

Zapratite JUMBO BiH na facebook.com/JumboBosna