Hemofarm se uključio u akciju izgradnje dječijih igrališta

Potpisivanjem ugovora o donaciji dječijeg igrališta između Grada Banja Luka i kompanije Hemofarm Banja Luka, danas (07.juna 2017.god) je nastavljena velika akcija izgradnje i rekonstrukcije dječijih igrališta, koju Grad sporovodi zajedno sa društveno odgovornim kompanijama.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Igor Radojičić i direktor banjalučkog Hemofarma Biljana Marković. Buduće, novo igralište će se nalaziti u Ulici Starine Novaka u naselju Obilićevo, a vrijednost donacije je 40.000 KM.

– Do sada smo potpisali ugovore sa šest kompanija, a izgrađena su tri dječija igrališta. Zahvaljujem se kompaniji Hemofarm koja je i ovaj put pokazala svoju društvenu odgovornost, jer je ovo jedna od brojnih akcija sa različitim institucijama, a u kojima Hemofarm učestvuje – rekao je gradonačelnik Radojičić, te pozvao i druge društveno odgovorne kompanije da se uključe u ovu akciju.

Biljana Marković je rekla da se Hemofarm odazvao pozivu gradonačelnika da učestvuje u ovoj akciji kako bi pomogao razvoj zajednice u kojoj egzistira.

– Društvena odgovornost je dio naše poslovne filozofije, a igralište će biti izgrađeno u skladu sa savremenim standardima, a značajno je napomenuti da će se na ovom igralištu nalaziti i sprave za djecu sa posebnim potrebama – rekla je Marković.