AKSA KIDS MEGA STORE otvorila prvu radnju u BiH

Banja Luka, 13. maj 2017. godine – Aksa Kids Mega Store, lanac specijalizovanih dječijih radnji iz Srbije u subotu 13. maja otvorila je maloprodajni objekat u Banja Luci, na prvom spratu Tržnice u Ulici Ive Lole Ribara br. 4.

Na 700m2 prodajnog prostora u ponudi je sve za mališane od rođenja do 12 godina

To je prva Aksa u Bosni i Hercegovini, a ukupno trinaesta u Aksa maloprodajnom lancu.

„Izuzetna nam je čast da posle više od 22 godine uspješnog poslovanja prvu Aksu izvan teritorije Srbije otvorimo baš u Banja Luci. Trudićemo se da iskustvo koje imamo kao jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i djecu u Srbiji prenesemo i na tržište Bosne i Hercegovine i raznovrsnom ponudom pružimo podršku roditeljima i onima koji će to tek postati“, rekla je PR menadžerka kompanije Aksa Jelena Stančić.

U skladu sa sloganom „Sve za bebe i djecu na jednom mjestu“, Aksi nudi sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina – kolica, krevece, auto-sjedišta, kozmetiku, hranu, igračke, odjeću i sve za prvo opremanje beba. Obučeni i edukovani prodavci, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, te su u svakom trenutku na raspolaganju kupcima kako bi napravili pravi izbor pri kupovini.
U subotu su predstavnici kompanije Aksa posjetili Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i svim bebama rođenim u petak 12. maja darovali vrijedne poklone.

Početak rada Aksa radnje u Banja Luci obilježen je veselo, uz vrijedne poklone. Otvaranje su, uz muziku i igru, začinili  animatori, klovnovi, mađioničari i maskote, koji su se družili i zabavljali sa najmlađima.