Knjiga za decu „Putujte sa Pijem“

Emotivna, kreativna i edukativna knjiga za decu od 3 do 7 godina koja će ih uvesti u svet pravilne komunikacije, osećanja i fizičkog razvoja.

-Da li dete ima od 3 do 7 godina?
-Da li je dete radoznalo?
-Da li želite da dete usvaja prave vrednosti koje se tiču komunikacije, pravilnog razvoja, ishrane?
-Da li želite da detetu date ideje na koje sve načine može da se igra?

Ukoliko ste odgovorili pozitivno na bar 2 pitanja, ova knjiga je za Vas i vaše dete.

Dok se vuk Pi igra i druži sa životinjama sa svakog kontinenta koji obilazi, Vaše dete se zabavlja i uči o pravilnoj komunikaciji, saosećanju, otvorenosti i hrabrosti.
U knjizi se nalazi 8 kratkih priča i svaka može da se posmatra odvojeno od ostalih. Svaka od njih prenosi po jednu ili više vrednosti u oblasti emocija, komunikacije, igara i druženja. Kroz priče, deca spoznaju koji kontinenti postoje i gde se nalaze. Saznaju koje životinje žive na tim kontinentima.

Kroz dijaloge su korišćene pojednostavljene NLP metode za lakše usvajanje pravilne komunikacije i sopstvenog razvoja.
U jednoj priči imamo kako se pravilno definišu ciljevi, u drugoj kako se pravilno daje povratna informacija na nečije ponašanje (tzv. feedback), u trećoj kako se ruše generalizacije i sl.

Ova knjiga olakšava roditeljima, bakama, dekama, tetkama da pričaju sa svojom decom o različitim temama – o životinjama, prirodi, igrama, rekvizitima, kontinentima, rečima.
Ukoliko je vaše dete naprednije, slobodno mu možete čitati ovu knjigu iako je mlađe od 3 godine.
Knjiga ima 32 strane, pun kolor, tvrdi povez.

O autorki

Dragana Vukajlović Krstović je dugogodišnja preduzetnica u oblasti Interneta, NLP Master, instruktorka Razvoja pokreta. I mama.
Želja joj je da deca od najmlađih dana uče o prepoznavanju emocija, i sopstvenih i tuđih, o kvalitetnoj komunikaciji, pravilnoj ishrani i važnosti fizičke aktivnosti.
Takva deca postaju samopouzdani ljudi koji znaju šta žele da rade i s kim mogu da grade odnos. Sa takvom decom stvaramo bolji svet.
Vodi se načelom “Kvalitet našeg života je određen kvalitetom naše komunikacije.”

Linkovi
Sajt: http://www.wolfiana.com/
Facebook strana: https://www.facebook.com/WolfianaBooks/

Izvor: Lepota i zdravlje