“Panel za trudnice” u Banjaluci posjetilo preko 300 budućih roditelja (FOTO)

Raspoložene, nasmijane i dotjerane trudnice koje su uživale u voćnim zalogajima i čavrljanju na pauzi između dva predavanja o trudnoći, porođaju i majčinstvu ove srijede u Kristalnoj dvorani hotela Bosna, potvrdile su sjajnu atmosferu i uspješnu organizaciju “Panela za trudnice”, koji se već drugu godinu zaredom održava u Banjaluci.

“Panel za trudnice” je potvrdio epitet najvećeg događaja za buduće mame u RS, koji je ove godine posjetilo preko 300 budućih mama i tata.

Panel je osmišljen kao jednodnevno druženje trudnica na kojem, kroz interaktivna predavanja, razgovor i vježbe, budući roditelji imaju mogućnost da se informišu o trudnoći, porođaju i majčinstvu.

Na panelu su govorili eminentni stručnjaci iz oblasti roditeljstva dr Vesna Ećim Zlojutro – ginekolog i načelnica GAK UKC RS, dr Ljubo Višekruna – pedijatar (UKC RS), dr Milana Lekić iz kompanije BioTechnology and Genetics, dr sc. Dejan Nikić – anesteziolog, Gordana Bednaš – babica (UKC RS) i Vlatka Bojanić – dipl.med.zdr. njege iz Škole za trudnice “Radosnica”, koji su putem predavanja trudnicama pružili stručne savjete, relevantne informacije i svu svoju nesebičnu podršku.

Buduće mame su imale priliku i da vide praktični prikaz vježbi za trudnice, a na promotivnim štandovima da se upoznaju sa uslugama i proizvodima partnera ovog događaja.

“Panel za trudnice” je krunisan velikom nagradnom igrom, a one najsrećnije su čekale bogate nagrade, poput autosjedalice, kišobran kolica, trudničkog fotografisanja, nosiljke za bebe, kozmetičkih proizvoda i drugih poklona.

Organizatori ovog događaja su škola za trudnice “Radosnica” i kompanija BioTechnology and Genetics (BTG).

Generalni sponzori panela su El Pharma, Euromand-Milupa, a panel su podržali i Bojprom, Dunav osiguranje, Weleda, apoteka Anapharm, voda Leda, Mustela, studio Lenka Keleman, Tropic i cvjećara Ivančica.

U nastavku možete pogledati foto galeriju sa drugog “Panela za trudnice”:

Tekst & foto: Erna Bučinski