Kreativke na potezu- ručno rađen nakit i torbe!

 

Ko je Vanda Govedarica?

Ona kreira veoma neobičan nakit pod nazivom “Ofinger dizajn”, koji je zapravo produkt reciklaže.

“Dizajniranjem nakita sam se počela baviti još na trećoj godini fakulteta, ali izradi nakita i detalja od kože ozbiljnije sam se posvetila tek prije tri godine”, priča Vanda, koja radove predstavlja i na Facebook profilu “Ofinger dizajn” i “Ofinger”.

Nakit koji izrađuje, uglavnom ogrlice i narukvice, u većini slučajeva je napravljen od reciklirane kože, metala i stakla. Ona se tretira na razne načine: oslikavanjem akrilnim bojama, tretiranjem parom, rezbarenjem, bušenjem i slično. Unikatnu seriju dizajnerskog nakita Vanda je još 2005. godine predstavila u Dortmundu u Njemačkoj na zajedničkoj izložbi sa dvoje prijatelja, akademskih slikara. Od tada, njen rad se mogao kod nas vidjeti na raznim mjestima: od galerija do sajmova. Često izlaže u Udruženju građana “Galerija” u Banjaluci.

“U kombinaciji sa kožom dosta često koristim i metalne elemente, počevši od aluminijuma, raznih legura pa sve do sitnijih čeličnih elemenata, koji su takođe reciklirani”, precizirala je ova dizajnerka.

Vanda našoj čitatljki poklanja par unikatnih naušnica sa slike a detalje saznajte na FB stranici.

 

Modni brend Šefice

Modni brend nastao iz ljubavi prema umjetnosti i prema svemu što je lijepo. Smjele kombinacije boja, maštovitost i razigranost glavne su odlike naših proizvoda.

Kreiramo i izrađujemo za vas unikatne  torbe i cekere.

Šefice jednoj našoj čitateljki poklanjaju unikatnu torbu i to personalizovanu (izradiće se po želji dobitnice). Detalje  saznajte na FB stranici.