Priča o masaži počinje dodirom -Studio Libra

Stres zaista postoji, a kontinuirana izloženost istom utiče na svakodnevni kvalitet života. Pored ishrane i vježbe, masaža je jedan od načina kako da dugoročno održavate vaše tijelo. Bez obzira na prirodu posla kojim se bavite, većina ih prouzrokuje – STRES, koji neminovno dovodi do raznih napetosti, posebno vratnog i ramenog pojasa, te ni razne glavobolje nisu rijetkost. Redovno masiranje, koje bi podrazumjevalo bar dva tretmana mjesečno, sjajan je način da otklonite stres, riješite se bola, te popravite raspoloženje.

Ako tražite SAVRŠENU masažu koja objedinjuje i opuštajuće i terapeutske aspekte, onda je Libra Studio pravo mjesto za vas. Na osnovu desetogodišnjeg iskustva i stotine zadovoljnih klijenata Libra Masža je pristup koji ZAISTA morate probati. Spoj tehinika istoka i zapada, protkan fizioterapeutskim znanjem i iskustvom.

Photo credit:Artist At Camera

Masaže mogu da koriste svi – BUKVALNO – od malih beba, do baki i deki, osim ako ne postoje objektivne kontraindikacije. Dodir prija, liječi i godi u svakom životnom periodu, zato riješite se dileme i pravac na masažu.

 

MamaKlik i Libra Studio, u duhu osmomartovskog darivanju poklanjaju masažu cijelog tijela.

Sve info o ovom salonu za masaže možete dobiti na ovom LINKU!