„Prepoznaj ženu u meni“ – modna revija vrijedna divljenja

Jedinstvena modna revija pod nazivom „Prepoznaj ženu u meni“ održaće se 29.11.2016. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS sa početkom u 19 časova.

ZA OVU PRILIKU, ŽENE SA INVALIDITETOM ĆE SE NAĆI U ULOGAMA MANEKENKI I FOTOMODELA SA CILJEM DA POKAŽU DA LJEPOTA ŽENE LEŽI U NJENOJ JEDINSTVENOSTI. NJIMA ĆE SE NA PISTI PRIDRUŽITI ŽENE IZ JAVNOG ŽIVOTA MEĐU KOJIMA SU NOVINARKE, PJESNIKINJE, POLITIČARKE I GLUMICE

Na ovaj način će se žene različitih dobi, visina, konfekcijskih brojeva, zanimanja, mogućnosti, ujediniti da poruče da su ljepota i jednakost u našoj različitosti!

U okviru revije će biti prikazane modne fotografije žena sa invaliditetom na temu stila 20-ih godina.

Događaju će prisustvovati veliki broj gostiju, predstavnika institucija i ustanova koji će na ovaj način podržati akciju kojom se želi usmjeriti pažnja i uticati na promjenu stavova javnosti o ženama sa invaliditetom, te ukazati na potrebe usluga u zajednici koje ovim ženama omogućavaju da iskoriste svoje potencijale.

 

Događaj je otvoren za sve koji žele prisustvovati, a ulaz je slobodan.

Organizatori akcije su  Udruženje žena sa invaliditetom „Nika“ u saradnji sa Muzejom savremene umjetnosti Republike Srpske uz nesebičnu podršku pojedinaca, institucija i kompanija koje su odlučile donirati svoje vrijeme, energiju, volju i usluge i pokazati da se resursima zajednice i zajedničkim radom stvari u društvu mogu mijenjati na bolje.

U okviru svoje riješenosti da podrži društveno odgovorne projekte, podršku ovoj reviji dala je i kompanija m:tel.

Ekipa portala Mamaklik će prisustvovati reviji i prenijeti vam utiske sa lica mjesta.

Pripremila :Tanja Mandić Đokić