Kako da napravite savršen radni sto? Donosimo 48 ideja !

Svaki dan idete na posao, radite za radnim stolom ali biste voljele neku promjenu?

Kako biste što ugodnije provodili radno vrijeme potrebno je  da vaš sto bude:

FUNKCIONALAN : pobrinite se da se na stolu nalazi sve što Vam je potrebno, svjetlo dobro podešeno, mikroklima odgovarajuća. Takođe bitna je zvučna izolacija kako biste mogli raditi neometano.

UREDAN: Uvijek vodite računa o urednosti, složite dokumentaciju i pribor. Jednom sedmično obrišite detaljno tastaturu a sto svakodnevno. Bićete efikasniji ukoliko radite za uređenim i urednim stolom.

UDOBAN : Pokušajte radni prostor učiniti što udobnijim. Stolica ili fotelja treba da bude ergonomska ukoliko je moguće, sto odgovarajuće visine, pripremite čašu vode, osvježivač za prostorije itd.

KREATIVAN : Bez obzira što se radi o radnom stolu, dodajte mu malo boje, neka organizatori, sveske ili olovke budu u bojama koje volite, neki zanimljiv kalendar ili ukrasna svijeća. Ukoliko želite da su Vam vaši voljeni uvijek u blizini stavite njihove slike na radni sto. Tako će Vam dani biti vedriji i zanimljiviji a Vi produktivniji!

 

Mamaklik prijedlog: Obavezno obogatite Vaš radni sto cvijećem, bilo da je živo cvijeće, saksija ili ikebana, uljepšaće Vam dan! Pogledajte galeriju :

Pribor za rad: računar ili laptop, olovke, rokovnici, makaze, heftalica, marketi korektori…Da bi vaše radno mjesto bilo što funkcionalnije nabavite potreban pribor, ovo su neke od ideja:

 

Da li si najbolja mama na svijetu – Evo šta kaže horoskop?