Prirodna njega kože ljeti: Blistav ten bez sunčevih fleka i pjegica

Prirodna-njega-kože-ljeti-Bio-Oil.jpg

Prirodna njega kože ljeti treba da uključuje hidrataciju, zaštitu kože od pojave sunčevih pjegica i fleka, ali da podstakne njenu odbrambenu funkciju i proizvodnju kolagena.

Jedna od najčešćih grešaka koje pravimo kada je u pitanju njega kože ljeti jeste upotreba prevelikog broja preparata. Kako ova navika ne bi dovela do iritacije kože, preporučuje se korišćenje jednog univerzalnog proizvoda za negu kože.

Među preparatima koji nude vrhunsku njegu za kožu lica i tijela je višenamensko ulje Bio-Oil. I to ne bez razloga!

Prirodna njega kože ljeti i sve prednosti koje Bio-Oil ima:

Žene širom sveta upotrebljavaju Bio-Oil ne samo za prevenciju i smanjenje vidljivosti strija i ožiljaka, po čemu je ovo ulje poznato, već i u svakodnevnoj rutini koju zahtijeva njega kože ljeti.

koža

Ovaj proizvod pozitivno utiče na hidriranost i elastičnost vaše kože, a koristi i za ublažavanje fleka koje se mogu pojaviti usled boravka na suncu i generalno neujednačenog tena.

Sastav Bio-Oil-a je potpuno prirodan, a čini ga kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina A i E sjedinjenih u uljanoj bazi.

Ovi sastojci pospješuju formiranje novog sloja kolagena, pomažu u obnavljanju kože i čine je blistavom i zdravom.

Njegov revolucionarni sastojak je PurCellin Oil™ koji doprinosi apsorpciji prirodnih komponenti i mijenja uljanu konzistenciju, čineći Bio-Oil nemasnim i laganim za nanošenje.

Više od 280 međunarodnih priznanja i nagrada potvrđuju efikasnost i pozitivna dejstva ovog preparata, a njegov uspjeh potvrđuje i prvo mesto na Amazonovoj listi najprodavanijih proizvoda za negu u protekloj deceniji.

MamaKlik

MASAŽA LICA: Koji roleri i alatke za masiranje kože se zaista isplate koristiti?

Njega kože u 20, 30, 40, 50. godinama: Vodič i savjeti za lijepu kožu lica!

Univerzalna prirodna njega lica i tijela za blistav ten i elastičnu kožu