Jaffa Igre bez granica u Banjaluci po drugi put

Jaffa Igre bez granica u Banjaluci mamaklik.com

Sportsko-zabavna manifestacija za djecu „Jaffa Igre bez granica” održaće se u nedjelju 22. decembra u Univerzitetsko-sportskoj dvorani “Kampus” u Banjaluci od 12 do 16 časova.

Jaffa Igre bez granica u Banjaluci mamaklik.com

Na takmičenju će učestvovati oko 600 mališana osnovnoškolskog uzrasta od 6 do 12 godina (razredna nastava), kao i oko 100 predškolaca iz Banjaluke.

Osim osnovaca, djece iz vrtića, kao i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupiće i mališani sa poteškoćama u razvoju iz udruženja Servisni centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice” kojima će biti doniran dio sredstava da unaprijede svoj rad.

“Naše Igre bez granica počele su upravo u Banjaluci, u decembru prošle godine, te se ponovo vraćamo da usrećimo mališane u našem gradu. U ovoj godini obišli smo 8 gradova u cijeloj Bosni i Hercegovini a interesovanje djece za takmičenje prevazišlo je naša očekivanja. Preko 7000 posjetilaca učesvovalo je u ‘Igrama bez granica’ u ovoj godini”, izjavila je koordinator projekta, Željka Gajić.

Jaffa Igre bez granica u Banjaluci mamaklik.com

Autor sportskog dijela takmičenja je Peđa Savić, profesor fizičkog vaspitanja i sporta.

„U želji da obogatimo sportsko-rekreativni, ali i zabavni sadržaj u velikom broju gradova BiH, te da u eri digitalnih medija pokušamo da omasovimo sport, kroz zabavne igre zaista smo svakom djetetu omogućili da se bavi sportskom aktivnošću kroz ove Igre“, naglasio je Peđa Savić. 

Jaffa Igre bez granica u Banjaluci mamaklik.com

Osim takmičenja u zabavnim igrama, posjetioce očekuje bogat revijalni program, kreativne radionice, te slatki i osvježavajući kutak koji će pripremiti kompanije Vivia i Manja.

Sve takmičare očekuju slatki poklon paketi kompanije Jaffa dok će se za pobjedničke timove pobrinuti kompanija Gatarić sa svojim paketima školskog pribora.

Jaffa Igre bez granica u Banjaluci mamaklik.com

Kompanija m:tel u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, prijatelj je i ove zabavno-portske manifestacije za mališane, te na ovaj način promoviše prave vrijednosti i podstiče sportski duh.

Promociji sportskog duha pridružuju se i kompanije Bema, Hemofarm, Quickie kao i mnogi drugi partneri. 

Ulaz je besplatan za sve posjetioce a obezbijeđene su specijalne nagrade za pobjednike, kao i poklon paketi, majice i diplome za sve takmičare.

Dodatne informacije o manifestaciji i detalje o prijavama možete potražiti na Web sajtu igrebezgranica.ba, te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.