Zabava za mališane: Školska čarolija i “Bibliobus” u Delta Planetu

Zabavne aktivnosti kao što su maskiranje u omiljene junake, kreativne radionice i biblioteka na točkovima – “Bibliobus”, očekuju vas i vaše klince u banjalučkom Delta Planetu, ovog vikenda (subota 24. i nedjelja 25. avgust), kao prava uvertira u novu školsku godinu.

Delta Planet najavljuje:

 Maskiranje u omiljenog junaka i besplatno fotkanje u čarobnim kabinama, a fotografije ćete dobiti na poklon! Mališani će moći birati kostime, maskirati se u svoje omiljene junake iz bajki i crtanih filmova i fotografisati se u čarobnim kabinama. Zabava traje od 11 do 20 časova, oba dana vikenda.

📚 Misteriozni i fantastični svijet knjiga u “Bibliobusu” od 17-20 časova i besplatne članske karte koje obezbjeđuje Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske. Pored lektire, na policama “Bibliobusa” moći ćete pronaći i najnovije naslove popularne književnosti za djecu i tinejdžere, veliki izbor stripova, te popularne časopise koje mladi čitaju, a najvjernije ljubitelje knjiga očekuje i 50 besplatnih učlanjenja u biblioteku.

 Kreativne radionice crtanja i čitanja knjiga, pisanja i oslikavanja za djecu koje vas čekaju u istom terminu ispred “Bibliobusa” .

Saznajte više na deltaplanet.ba