3 dana igre i zabave na PROKIDS festivalu u centru Banjaluke!

Dječja manifestacija PROKIDS festival biće održana u Banjaluci od 4. do 6. oktobra na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske (“Krašov parking”), a povodom Međunarodne sedmice djeteta koja se obilježava od 1. do 7. oktobra.  

Tokom tri dana trajanja festivala, biće predstavljen koncept ProGalaktičkog Univerziteta u kojem će se kroz igru i zabavu naglasiti važnost sporta, nauke i tehnologije, umjetnosti i zdrave ishrane u odrastanju svakog djeteta.

program će trajati od 12 do 20 časova sva tri dana, A SVI SADRŽAJI BIĆE POTPUNO BESPLATNI ZA SVE POSJETIOCE!

Photo credit: Dominfo.ba Prokids 2018

Kroz festival će svi imati priliku da uživaju u zabavnom i edukativnom programu koji obuhvata muzičke i plesne nastupe regionalnih dječijih zvijezda, školu glume, edukativne radionice, vrteške, trampoline, mađioničare, akrobate…

Po završetku ProGalaktičkog Univerziteta svako dijete će dobiti simboličnu diplomu o završenim zabavnim zadacima na planetama zabaveznanjasportamašte zdravlja.

Photo credit: dominfo.ba Prokids 2018

Organizator festivala je kompanija Prointer ITSS.

“Jesenje radosti su počele zajedno sa početkom škole, te je kompanija Prointer ITSS odlučila našoj djeci pokloniti zabavan i edukativan dječiji festival. To će biti još jedna realizovana korisna aktivnost kojom kompanija nastavlja svoju tradiciju društveno odgovornog poslovanja”, naveli su iz ove kompanije.

Photo credit: dominfo.ba Prokids 2018

U nastavku možete da se informišete o sadržaju i satnicama kompletnog programa ovogodišnjeg PROKIDS FESTIVALA: