ROĐENDAN IZ SNOVA za šestogodišnjaka koji ga slavi PRVI PUT! Svi ste pozvani!

Photo: ilustracija

Mateo NIKADA do sad nije slavio rođendan. Mateo živi sa majkom i dvije sestre od 3 i 8 godina. Mateo danas slavi svoj PRVI a po redu ŠESTI rođendan. I SVI STE POZVANI!

Maleni šestogodišnji banjalučanin Mateo ovog će petka 27. septembra po prvi put u životu proslaviti svoj divan dan, i to zahvaljujući humanitarnoj organizaciji “Mozaik prijateljstva” koja će mu prirediti “ROĐENDAN IZ SNOVA” uz pomoć sugrađana velikog srca.

Žurka će biti organizovana u prostorijama Mozaika prijateljstva, u ul. Cara Lazara 20 u banjalučkom naselju Obilićevo, a trajaće od 17 do 20 časova.

I VI STE DOBRODOŠLI ako možete i želite da dođete, sa djecom, sa poklonima ili bez, na dječakovu prvu rođendansku žurku, da mu zajedno pjevamo “Divan dan”, aplauzom ispratimo puhanje u svjećice na torti i priredimo dan za pamćenje!💞

– Želimo da zajedno sa igračkama, garderobom i ostalim uobičajenim rođendanskim iznenađenjima na koja su naša djeca navikla, Mateo ode kući i sa zalihom hrane za jedan duži, bezbrižan period – stoji u saopštenju “Mozaika prijateljstva” – Malenom Mateu i njegovoj porodici najpotrebnija je hrana! Majka kaže da garderobu dobijaju od rođaka te da je imaju dovoljno, ali hrana je uvijek potrebna za djecu koja rastu. Ako ste u mogućnosti, podržite ovu malu porodicu kupovinom namirnica, kao što su ulje, brašno, šećer, makarone…., sredstava za higijenu, slatkiša…

Humanitarni rođendani se nastavljaju i u narednom periodu, a aktivnosti “Mozaika prijateljstva” možete da pratite putem njihove FB stranice.

“Rođendanima iz snova” možete se priključiti kroz učešće u organizaciji ili kao gosti malih slavljenika kojima iznad svega trebaju srećno djetinjstvo, drugarstvo, podrška i ljubav.

Naše malo je nekome mnogo.

Dobrodošli 🙂