Porodila se Ivana Maksimović i za sina sačuvala matične ćelije

Poznata streljašica Ivana Maksimović porodila se juče u večernjim časovima i na svijet donijela zdravog sina koji je na porođaju imao 3100 g. Ivana se porodila u KBC Zvezvdara u Beogradu, a njen suprug košarkaš Danilo Anđušić je sve vrijeme bio uz svoju suprugu. Mama i beba se osjećaju dobro.

Ivana i Danilo su za svog sina već donijeli jednu od najvažnijih odluka – da sačuvaju matične ćelije na porođaju.

ONI SU ODLUČILI DA SVOJE POVjERENJE POKLONE ŠViCARSKOJ BANCI MATIČNIH ĆELIJA – SWISS STEM CELL BIOTECH. 

Ivana je u nedavnom intervjuu za MamaKlik rekla zbog čega su se ona i Danilo odlučili da svoje povjerenje poklone baš ovoj banci: 

– Švicarska banka matičnih ćelija ima prestižnu Fact NetCord akreditaciju koja obezbeđuje čuvanje matičnih ćelija po najvišim standardima. Kada smo se odlučili za taj korak, dugo smo istraživali i razmišljali kome da ukažemo naše povjerenje. Tih dana je u našoj zemlji donijet Zakon po kome samo banke sa Fact NetCord akreditacijom mogu da posluju i izvoze matične ćelije beba i od tada za nas više nije bilo dileme – izjavila je Ivana Maksimović. 

O značaju čuvanja matičnih ćelija, Ivana je tom prilikom izjavila:

– Kao sportisti, oboje znamo da je zdravlje osnov svega. Misleći na budućnost našeg djeteta, odlučili smo se za čuvanje matičnih ćelija. Na to gledamo kao na neki zalog za budućnost. Želimo da mu odrastanje bude bezbrižno i sigurno, jer samo kada si zdrav možeš da ostvariš sve što naumiš – zaključila je Ivana. 

Danilo Anđušić je prije par dana na društvenim mrežama podijelio fotografiju koja je oduševila sve, a na kojoj se vidi kako se poznati par priprema za dolazak sina.

Ivana i Danilo važe za jedan od najzaljubljenijih parova među poznatima. Već nekoliko godina su u vezi, a sin je došao uoči treće godišnjice braka.

Srećnim roditeljima čestitamo!