NAGRADNI kursevi Škole računara “IT EXPERT” uspješno okončani

Pod geslom da je “osnovna računarska pismenost danas potreba savremenog društva”, polularna banjalučka Škola računara i programiranja “IT EXPERT” i portal MamaKlik organizovali su nagradnu igru u okviru koje su našim čitateljkama poklonili dva napredna “MS Office” paketa u vrijednosti od 160 KM po kursu.

Dobitnice vrijednih nagrada Biljana Škrbić i Danijela Stanić Mićić završile su napredne “MS Office” kurseve, a nakon dodjele sertifikata podijelile su sa nama svoje utiske.

“Čovjek uči dok je živ”, konstatovala je Biljana. “Učenje, usavršavanje, prekvalifikacije su nešto neminovno, posebno u današnje vrijeme.”

Danijela je dodala da je na kursu obnovila svoje znanje, ali i stekla novo. “Preporučila bih svakome ovu školu jer su grupe optimalne veličine što olakšava rad i komunikaciju, a predavači su odlični stručnjaci koji svoje znanje s lakoćom prenose na druge”, kaže Danijela i ističe: “Svakome ko želi da se usavršava i da bude u korak s vremenom, preporučujem IT Expert.”

Kursevi su osmišljeni kao sjajna prilika za učenje novih kompjuterskih vještina za sve mame koje imaju neizvijesno zaposlenje ili nemaju posao; za mame koje zbog brojnih obaveza imaju malo vjere u to da mogu da unapređuju svoja znanja, kao i za žene željne dinamike, za one koje se već rade na kompjuteru i žele da se usavršavaju, a ne znaju na šta da se fokusiraju.

S obzirom na to da je današnje tržište rada postalo i tržište rizika, sticanjem sertifikovanog znanja iz oblasti informatike vi potvrđujete da imate realne i profitabilne vještine koje se traže na većini poslovnih pozicija.

U odnosu na kolege koje nemaju ovakav dokaz svoje stručnosti, imate prednost pri zaposlenju jer sve više poslodavaca uz prijavu na konkurs zahtjeva sertifikat o poznavanju rada na računaru.

Dobra vijest je ta da vam danas ne trebaju godine teorijskog i praktičnog usavršavanja – dovoljno je da ste u pravo vrijeme na pravom mjestu i da čujete profesionalne predavače koji vam to znanje mogu prenijeti.

Na web stranici banjalučke Škole računara i programiranja “IT EXPERT” možete naći dodatne informacije o tome kako da usavršite svoje kompjuterske vještine.