“Kreativni avgust”: Koncert za djecu na obali Vrbasa

Koncert umjetnika Latifa Moćevića održaće se u sklopu programa dječje manifestacije „Kreativni avgust“ u subotu 25. avgusta, na obali Vrbasa iza sportske dvorane Obilićevo, sa početkom u 19 časova.

Na ovom koncertu biće predstavljen album pjesama za djecu „Hvala mama“.

Latif Moćević je ambasador organizacije „Hope and Homes for Children“ za područje BiH i svojim radom nastoji promovisati hraniteljstvo kao alternativni oblik zbrinjavanja djece bez roditeljskog staranja.

Organizacija „Hope and Homes for Children“ pomaže vlastima na svim nivoima da se veliki domovi transformišu u podršku za djecu i porodice. „Hope and Homes for Children“ projektom izgradnje malih porodičnih domova želi kreirati male zajednice koje više liče na porodicu nego na institucije.

Završna priredba manifestacije „Kreativni avgust“ biće održana na istoj lokaciji u nedjelju 26. avgusta sa početkom u 18 časova. U slučaju loših vremenskih uslova završna priredba „Kreativni avgust“ će biti predstavljena u Domu omladine.

Manifestaciju „Kreativni avgust“ podržali su Grad Banja Luka, kompanija Hemofarm i Helsinški parlament građana Banja Luka.

Svi sadržaji na ovoj manifestaciji su besplatni.