Ravne sandale i papuče koje su osvojile ljeto 2018!

Ravne sandale i papuče su definitivno obuća koja je osvojila ljeto 2018! Ugodne su, udobne, lagane i na koncu – ali ne i manje važno – mogu se vrlo lako prilagoditi svakoj garderobi, od odjeće za plažu do urbanog izgleda. Otkrijte koje su ultimativni must ove sezone i kako ih nositi u stilu!

Retro papuče za kupanje su najveći hit ove sezone. Zahvaljujući oživljavanju devedesetih i uspjehu mnogih sportskih brandova koji su tada bili u trendu, ponovno su postale neizostavan dio odjevnih kombinacija za sve modne ovisnike i trendsettere širom svijeta.

Papuče su savršene za nošenje u ovim super vrućim danima koji su pred nama. Najslikovitiji su Adidas Adilette i Nike Benassi modeli, sa svojim poznatim logo motivima.

Naravno, i Birkenstock natikače su pravi kult za sve koji vole udobnost. Fenty Puma i Superga takođe su se približile ovom trendu sa svojim novim kolekcijama. Paralelno sa njima tu su i ravne, ženstvene sandale nalik rimljankama ili sa ukrašenim kaiševima.

Nema sumnje, sezona 2018. biće najopuštenije i najudobnije ljeto bar kada je obuća u pitanju. Dilema, odnosno trilema, se odnosi samo na to da li odabrati roze, crvene ili crne papuče. Koja boja će začiniti vaše tople dane?