POKLANJAMO ulaznice za film “Mamma Mia! Here We Go Again”

Zovu ga najromantičnijim i najraspjevanijim filmom godine, a stigao je i u naše bioskope.

Ovog jula vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri, uz muzički film “Mamma Mia! Here We Go Again” i potpuno novu, originalnu muziku zasnovanu na pjesmama popularne grupe ABBA.

“Mamma Mia! Here We Go Again” (“Mamma Mia! Idemo ponovo”), nastavak je filma “Mamma Mia”, koji je prije deset godina rušio rekorde gledanosti i zaradio više od 600 miliona dolara širom svijeta.

Glumačku ekipu iz prvog dijela obogatile su svjetska muzička diva Šer i Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač).

Ulogu Done i ovoga će puta tumačiti jedna od najboljih glumica ikada i dobitnica Oskara Meril Strip, te Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma nas vraća naprijed – nazad kroz vrijeme, kako bismo vidjeli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

“Pridružite se zabavi, upoznajte porodicu i saznajte kako je sve počelo”, geslo je ovog zabavnog filma, koji možete pogledati u banjalučkom Cineplexxu Palas, u sljedećim terminima: 13:3016:4019:0020:0021:1522:15.

Ovom prilikom Cineplexx Palas i portal MamaKlik.com poklanjaju 2×2 ulaznice našim čitateljkama, za projekciju filma “Mamma Mia! Here We Go Again”, koja će se održati u četvrtak 26. jula u 19 časova.

Ono što treba da uradite jeste da označite sa “sviđa mi se” FB stranice Cineplexxa Palas i portala MamaKlik, te da označite sa “sviđa mi se” i podijelite objavu nagradne igre na FB pod opcijom javno/LIKE & SHARE PUBLIC.

Srećne dobitnice izvlačimo na dan projekcije, u podne, na našoj FB stranici.

Srećno svima! 🙂