Besplatan kurs samoodbrane za žene u Banjaluci

Photo: ilustracija

Ju Jitsu je japanska borilačka vještina i obuhvata u prvom redu borbu bez oružja (udaranje, hrvanje), a u daljnjem korištenje hladnog oružja. Ubraja se u najstarije japanske borilačke vještine i važi za jednu od najpoštovanih, a ranije je bio poznat pod nazivom javára.

Banjalučani svakodnevno imaju priliku da se uvjere u sve prednosti koje ova borilačka vještina donosi, a od ponedjeljka, 6. novembra, sve dame će moći pohađati besplatan kurs samoodbrane u banjalučkom klubu “Samuraj”, u terminu od 21.00 čas.

“Ženska samoodbrana je nešto što zahtijeva veliku pažnju i posvećenost, opreza nikada dosta. Svemu tome treba pristupiti jako ozbiljno jer misija samoodbrane je u jednu ruku i podizanje svijesti o njoj kod ženske populacije. Ukazivanjem na realnu potrebu osnovnih znanja iz oblasti lične zaštite je negdje naš cilj i prioritet. Biće nam veliko zadovoljstvo naučiti naše sugrađanke da se na pravi način zaštite”, kažu iz kluba “Samuraj”.

Klub “Samuraj” svi zainteresovani mogu pronaći u prostorijama u Studentskom gradu (Kampus), takođe sve potrebne informacije potražite na Facebook profilu kluba.

banjaluka.news