“Snješkovo” ponovo u Banjaluci!

Foto: MamaKlik - Snjeskovo (arhiva)

Humanitarna kulturno-zabavna manifestacija “Snješkovo” biće svečano otvorena u nedjelju 17. decembra u banjalučkom Dječijem pozorištu RS, sa početkom u 12:00 časova. 

Ova sniježna bajka u Dječijem pozorištu trajaće 17. do 29. decembra. Ulaz će biti besplatan za sve posjetioce, a različiti programi će se odvijati svakodnevno u terminu od 12:00 do 20:00 časova.

Na samom otvaranju poseban događaj biće dolazak kočija sa Djedom Mrazom i Svetim Nikolom, koji će popričati sa mališanima, a zatim predati ključeve Dječjeg pozorišta Snješku Bijeliću – domaćinu “Snješkova”.

Klinci i klinceze moći će da se druže i fotografišu sa Djedom Mrazom, Sv. Nikolom i Snješkom Bijelićem i da dobiju na dar slatkiš, poklon Vlade RS.

Pored toga, svakodnevni program obuhvata slikarske, plesne, pjesničke, muzičke, klovnovske radionice, čitanje bajki i druge zabavne aktivnosti u ušuškanom prostoru pozorišta, ukrašenom ambijentalnim instalacijama koje podsjećaju na idilični čarobni svijet zimske bajke.

“Snješkovo” se organizuje već četvrtu godinu zaredom. Manifestacija je humanitarnog karaktera, a ovoga će puta biti prikupljana sredstva za djecu koja se liječe u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović”.

СЊЕШКОВО

Добро дошли у Сњешково!!! :)Дјечије позориште Републике Српске ће, већ четврту годину за редом, бити организатор хуманитарне, културно-забавне манифестације Сњешково. Термин одржавања манифестације је од 17. до 29. децембра, улаз за све посјетиоце је бесплатан, а програми ће се одвијати свакодневно од 12.00 до 20.00 часоваЦеремонија отварања 17. децембра у 12 часова обухвата богат музичко-сценски програм, а посебан догађај ће бити долазак кочија са Дједом Мразом и Светим Николом који ће се са неколико реченица обратити присутној дјеци, а након чега слиједи уручење кључева Дјечијег позоришта Сњешку Бијелићу, домаћину Сњешкова. Радост малишана наставља се у простору Сњешкова гдје имају прилику да се друже и фотографишу са Дједом Мразом, Светим Николом, и Сњешком Бијелићем и наравно на дар добију слаткиш, поклон Владе Републике Српске.За вријеме Сњешкова најмлађи посјетиоци ће уживати у помно осмишљеном богатом едукативном програму у виду сликарских, плесних, пјесничких, музичких, кловновских радионица, те многим другим забавним активностима, а прије свега у разгледању прелијепих амбијенталних инсталација везаних за идилични чаробни свијет зимске бајке. На самом улазу малишане ће дочекати кућица Маше и Меде у зимском руху, након тога моћи ће да посјете Срећков и Тедијев кутак и Кућу слаткиша гдје ће имати прилику и да се фотографишу са Сњешком Бијелићем, Дједом Мразом или Светим Николом. Манифестација је хуманитарног карактера, а прикупљена средства и поклони биће донирани заводу за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ Сваког младог посјетиоца Сњешкова чека и слаткиш, дар Владе Републике Српске.

Gepostet von DJEČIJE POZORIŠTE REPUBLIKE SRPSKE am Montag, 11. Dezember 2017

Više informacija možete dobiti na facebook stranici pozorišta.

Vidimo se u “Snješkovu”! 😀