Otvorena “Zimska čarolija” za djecu u Banjaluci! (Foto)

Banjalučka “Zimska čarolija” otvorena je večeras uz nastup veselog hora “Vrapčići” i Pinkovih zvijezdica, na platou kod Muzeja savremene umjetnosti RS.

MamaKlik portal je ispratio ovu sjajnu svirku i đuskanje najmlađih, a za komadić atomosfere sa “Zimske čarolije” zavirite u našu foto-galeriju 🙂

“Zimzograd je već odavno počeo, a danas ovdje organizujemo novi program za naše mališane. Biće tu različiti muzički sadržaji i radionice, koji će se održavati svakodnevno. Vjerujemo da će sva naša djeca pronaći ponešto za sebe, a iznad svega ističemo druženje što je u skladu sa prazničnim raspoloženjem”, rekla je Natalija Trivić, načelnik Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Sve do 15. januara 2018. godine, do kada traje, “Zimska čarolija” će ponuditi brojne sadržaje zabavnog karaktera, uglavnom za najmlađe. Zabava se nastavlja svakodnevno, na istoj lokaciji, uz različite aktivnosti, a program dešavanja možete vidjeti na sljedećem linku. Svi sadržaji “Zimske čarolije” biće besplatni.

Svjetlosna instalacija “BLink” koju pripremaju članovi Istraživačkog centra za prostor, a koja je takođe planirana u okviru banjalučke “Zimske čarolije”, biće u funkciji za nekoliko dana u parku kod Narodnog pozorišta RS.

Vidimo se u “Zimskoj čaroliji”! 😀