JUMBO centar od danas i u Banjaluci! (Foto)

JUMBO centar od danas i u Banjaluci! (Foto)

Banjalučki JUMBO centar svečano je otvoren danas, u ulici Jovana Dučića 23a-25, u krugu nekadašnje fabrike “Rudi Čajavec”, a riječ je o jedinstvenoj prodavnici za djecu i porodicu s više od 20.000 artikala.

Uz balone, muziku, facepainting i fotografisanje sa maskotama, posjetioce je u modernom enterijeru JUMBO trgovine dočekala specijalna i sa pažnjom osmišljena ponuda, koja obuhvata širok asortiman igračaka za sve uzraste, poznate brendovi iz uvoza, proizvode za bebe, odjeću i asesoar, školski pribor, pribor za hobije, kancelarijski materijal, sezonske stvarčice sa akcentom na novogodišnjim ukrasima, dodake za uređenje doma…

Sve je to mali dio bogatstva koje JUMBO centar nudi, prateći vas kroz igru i odrastanje, polaske u školu, zimovanja, ljetovanja, kroz kreativnost, hobije i sve ono što život čini posebnim.

Zamjenik gradonačelnika Banjaluke Srđan Amidžić je u obraćanu novinarima konstatovao da se radi o trgovačkom lancu koji je prisutan ne samo u zemljama Balkana, već ima prodor i u Evropsku uniju.

“Kada je riječ o tržnim centrima, Banja Luka ih svakako ima, ali je specifičnost ovog tržnog centra što je on prije svega namijenjen najmlađima, i to je ono što mene posebno raduje. Gotovo četrdeset procenata samog asortimana je isključivo za naše najmlađe, a pored toga, tu postoji dosta stvari koje se odnose i na školski pribor i na sve što treba da ima jedna kuća. S te strane, želim da iskažem zadovoljstvo i da kažem da će grad Banja Luka uvijek stajati na raspolaganju da ovakvi objekti zažive i da naši najmlađi imaju još više izbora”, izjavio je Amidžić.

JUMBO centar od danas i u Banjaluci! (Foto)

Godine 1986. prva JUMBO prodavnica otvorena je u Grčkoj zahvaljujući velikoj ljubavi prema igračkama i potreba za kreativnošću. Danas, 31 godinu kasnije, JUMBO je i dalje lider u svojoj oblasti, sa 52 prodavnice u Grčkoj i 40 u regionu.

Izvršni direktor Jumbo centra Toljan Papajorgji izjavio je da je Jumbo, kao dio Balfin grupacije, otvaranjem prodavnica proljetos u Sarajevu i danas u Banjaluci, zaposlio oko stotinu naših sugrađana.

“U narednih 5 godina planiramo da otvorimo 50 novih prodavnica u Evropi, od čega će tri biti otvorene u BiH. U ponudi imamo preko 20 hiljada artikala po prihvatljivoj cijeni ali sa evropskim kvalitetom”, ističe Papajorgji.

Svratite u JUMBO i uvjerite se u raznolikost ponude najvećeg lanca trgovina igračkama na Balkanu, koji nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta u modernom okruženju. Zadovoljni kupci su ono na čemu JUMBO gradi svoju bajkovitu priču.

Foto & text: E.B./MAMAKLIK