Počinju predavanja u “Školi za trudnice Bolnice Gradiška”

“Škola za trudnice Bolnica Gradiška” pokreće ciklus psihofizičkih priprema trudnica u srijedu 01. novembra, u amfiteatru nove zgrade JZU Bolnice Gradiška.

Uvodno predavanje u 12.00 časova održaće akušerska sestra Tanja Galić, dugogodišnji radnik odjela koja će govoriti o tome šta je sve potrebno prilikom samog dolaska u porodilište i kakve pripreme očekuju trudnice prilikom hospitalizacije. 

Predavanje na temu porođajnih doba održaće dr Dejan Pejić, ginekolog – akušer, koji će polaznicama približiti sam porođaj i njegove faze. Po završenom predavanju održaće se vježbe za psihofizičku pripremu pod vodstvom dipl. medicinara zdravstvene njege, voditeljice tjelesnih aktivnosti u trudnoći Vlatke Đermanović Bojanić

Grupe su ograničene na 10 polaznica, prva grupa održaće čas 01. novembra u 13.00, druga grupa u 14.00 časova.

Prijave su obavezne na broj telefona 051/810 – 660, a sve buduće polaznice treba da ponesu nalaz ginekologa kojim se potvrđuje da njihovo zdravstveno stanje dozvoljava fizičku pripremu i da je trudnoća starija od 16 nedelja.

Učešće u samoj školi je besplatno. 

“Škola za trudnice Bolnica Gradiška” počela je sa svojim postojanjem i radom sredinom oktobra ove godine, sa ciljem da se budućim mamama približe svi aspekti trudnoće, porod i briga oko novorođenčeta.

Za više informacija, posjetite facebook stranicu facebook.com/skolazatrudnicegradiska