Veliki Sajam za djecu i porodicu u novembru i u Bijeljini!

Sajam za djecu i porodicu 2017

Velika manifestacija Sajam za djecu i porodicu 2017 održaće se 18. i 19. novembra u Sportskoj sali nekadašnje fabrike “Zenit” u Bijeljini.

Ovaj dvodnevni događaj u cijelosti je namijenjen djeci i porodici a, na radost mališana Bijeljine i okoline, pružiće bogat program sa mnoštvom edukativnih i sportsko-zabavnih sadržaja i postati najljepše mjesto za igru, zabavu, ples, pjesmu i druženje.

Sajam za djecu i porodicu sastojaće se iz više tematskih cjelina, a biće upriličeni izlagački prostor, festivalski program i sportski poligon. Posjetioci će moći da uživaju u predstavama, koncertima, raznim takmičenjima, edukativnim predavanjima i radionicama.

Sajam će u svom festivalskom dijelu ugostiti veliki broj vrtića, škola, udruženja i klubova čiji će mališani predstaviti svoje umjeće i predani rad. Sa ciljem socijalizacije, uz druženje i igru, djeca će biti u prilici da se upoznaju i sa radom javnih službi, a udruženja koje se bave zaštitom prava djece i porodice davaće savjete i organizovaće predavanja i radionice za roditelje.

Organizatori Sajma Medija Plus Group” najavljuju da će na jednom mjestu biti predstavljeno više od 40 izlagača, i to od dječje hrane, odjeće, obuće, opreme, kozmetike, igračaka, vrtića, škola stranih jezika, izdavačkih kuća, knjižara, pa sve do telekom operatera, apoteka, banaka, dječje štednje, osiguranja, auto‐kuća, turističkih organizacija.

Nikolina Aničić, menadžerka Sajma za djecu i porodicu

Menadžerka Sajma za djecu i porodicu Nikolina Aničić podsjeća da će, uz dvodnevnu zabavu i edukaciju, posjetioci dobiti i brojne poklone, sajamske popuste, snižene upisne članarine za škole stranih jezika, akcijska izdanja dječjih knjiga i kao mnoštvo drugih iznenađenja.

“Fokusirani smo na promociju potreba djece i njihovih roditelja, odnosno cijele porodice, kako bi sjećanje na djetinjstvo bilo još ljepše i kako bi roditeljima bila omogućena podrška u njihovoj najvažnijoj životnoj ulozi”, ističe Nikolina Aničić. “Našom akcijom, u saradnji sa javnim ustanovama i ličnostima, društveno odgovornim kompanijama i roditeljima, promovisaćemo roditeljstvo i još jednom skrenuti pažnju na važnost povećanja nataliteta u Republici Srpskoj.”

Organizatori pozivaju zainteresovane izlagače da budu dio ovog predivnog događaja koji će zasigurno biti rado posjećen od svih naših sugrađana.

“Ovo je prilika da izlagači na drugačiji način, kroz igru i zabavu, predstave svoje proizvode i usluge direktno korisnicima u porodičnom okruženju”, izjavila je Nikolina Aničić, menadžerka Sajma.

Ova manifestacija je već tri puta uspješno organizovana u Banjaluci, a sada pokazuje spremnost Bijeljine da promoviše porodične vrijednosti, brigu o djeci, roditeljstvo, kreativnost i sportski duh, i da u tom smislu korača zajedno sa velikim centrima u regionu.

Sajam za djecu i porodicu Banja Luka 2017.

“Zadovoljstvo nam je što zajedničkim kreativnim naporima nakon Banjaluke možemo da organizujemo jedan ovako veliki događaj i u Bijeljini. Bijeljina zaslužuje da ima svoju zabavno-eduktivnu manifestaciju za mališane i da bude uvrštena u regionalnu mapu gradova koji su spremni da izađu u susret potrebama djece i porodice u cjelini”, ističe Nikolina Aničić.

Podršku Sajmu dali su Grad Bijeljina i Kancelarija gradonačelnika, kao i druge zvanične ustanove i kulturni centri, a generalni medijski pokrovitelj ove manifestacije biće Radio Televizija BN.

Ulaz na Sajam za djecu i porodicu biće, kao i uvijek, besplatan.

Više informacija pročitajte na www.sajamzadjecuiporodicu.com