“MojShop” od danas i u Banjaluci!

Firma Mojić d.o.o. Bijeljina otvorila sedmi po redu „MojShop“ u četvrtak 17. avgusta u Banjaluci, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 64, preko puta glavne Pošte.

Uoči otvaranja, generalni direktor kompanije Mojić D.O.O. g-din Tešo Mojić je izjavio – Počeli smo sa radom 17.08.2017 u 11:00h nakon što su dvije mlade Banjalučanke u prisustvu mnogobrojnih gostiju i medija zvanično presjekle vrpcu. One su prezentovale suštinu našeg poslovanja a to je da mi gradimo i njegujemo odnose sa svojim kupcima od njihovog ranog djetinjstva, od momenta kada im roditelji kupe “Prvi dnevnik moje bebe“, prvu bojanku, svesku, školsku torbu, a nakon toga oni nastavljaju da dolaze kod nas i sami. Ovo nije samo naša želja ovo je naše iskustvo koje traje više od 20 godina.

U svim „MojShop“ maloprodajama možete pronaći veliki asortiman školskog pribora i opreme, kancelarijski materijal, veliki izbor standardnih ali i specifičnih i personalizovanih poklona, pribora i materijala za kreativni rad za sve uzraste, slikarski program, veliki izbor knjiga za djecu i odrasle, suvenire iz naše sopstvene proizvodnje, putni i modni program tašni i kofera i još mnogo toga.

Posebno su zanimljive kreativne radionice koje se organizuju u našim radnjama i zahvaljujući kojima ostvarujemo interakciju između nas i naših kupaca i tako doprinosimo novim znanjima za obje strane a naročito na radost mališana – poručuju iz “MojShop” trgovine.

Takođe, u ovoj radnji možete brzo sami kreirati i poručiti potpuno personalizovan poklon.

– MOJIĆ d.o.o. je firma koja svojim poslovanjem obuhvata četiri osnovne, organizaciono samostalne, ali funkcionalno usklađene djelatnosti veleprodaje, proizvodnje, maloprodaje i web prodaje, sa menadžmentom koji njeno poslovanje i infrastrukturu čini kompaktnom cjelinom – zjavio je Tešo Mojić, generalni direktor.

Sjedište firme je u Bijeljini, u okviru funkcionalno projektovanog poslovnog objekta od 2000 m2, u kom se nalazi uprava sa menadžmentom, skladište veleprodaje, prodajno izložbeni prostor i proizvodnja.

Mreže maloprodajnih objekata nalaze se i u : Banja Luci, Brčkom, Tuzli i Bijeljini. Takođe posluju i Srbiji pod nazivom Marking System d.o.o. u Novom Beogradu.

– Poseban akcenat stavljamo na ljubaznost naših zaposlenih, njihovu obučenost i stručnost za kvalitetno obavljanje svih zadataka koje pred njih postavi kupac. Zbog toga je menadžment firme opredjeljen ka stalnom usavršavanju zaposlenih ali i na stvaranju uslova u kojima svi treba da budu zadovoljni – poručuje generalni direktor.