Novi modni trend je stigao – U ormaru će nam biti potrebno sve

Kada je reč o stilu, 2016. je bila “velika” godina.
Proveli smo je miksujući najbolje iz šezdesetih, sedamdesetih, čak i devedesetih godina, praveći od njih novitete i trendove koji su dali poseban akcenat i kada je teenage moda u pitanju.

Iako smo se pozdravili sa trendovima iz protekle sezone, predlažemo šest najaktuelnijih koji nas očekuju u sezoni proleće/leto 2017.

Boje

Ono što nikada neće izaći iz mode: bela, crna ili bež boja, lake za kombinovanje sa bilo kojom drugom bojom.

Međutim boje kao što su narandžasta, žuta, pastelno plava daće sofisticiranu notu u narednoj sezoni proleće/leto 2017 i učiniće je modernom, urbanom i živom.

Pantalone sa visokim strukom

Daju izgledu prefinjenu notu ako se kombinuju sa majicom od tila ili uz udobne pamučne ili kožne crop-topove koji ističu struk i pokazuju pupak.

Haljine

Nikako bez haljine. Okarakterisane svežim i romantičnim cvetnim dezenima, mogu se kombinovati uz mikro torbice koje se lako vezuju, na kajišiće, nošene tako da padaju preko struka ili koje mogu da se nose u ruci.

Štikle, ravne sandale ili platforme

Štikle i ravne sandale biće zamenjene jednobojnim, ali i  šarenim platformama, koje se lako nose u bilo kojoj prilici.

Denim

Kao neizostavni vodiči iz godine u godinu-denim. Jakne, šorcevi, iscepane farmerke sa “Patched” i mnogim drugim detaljima koji mogu da upotpune svaku kombinaciju i učine je posebnom.

Modni detalji

Dugačke minđuše, plastificirane narukvice, ogrlice i  kaiševi koji su sofisticirani i u trendu biće apsolutni hit.

Ovo će biti aktuelna i tražena moda od strane tinejdžera, ali i starijih generacija jer će biti savršena kombinacija elegancije i udobnosti.

Ko ne bi mogao da pronađe svoj stil uz sve ovo?!

Autor: Adriana Drinčić, modni kreator