Nezaobilazne STATEMENT NAUŠNICE: Kako ih izabrati i kombinovati

Osim odjeće, styling svake žene čine i modni dodaci koje uz to kombinuje. Upečatljivi ukrasi za uši, takozvane statement naušnice ove su sezone obilježile modne piste, a trendseterice ih nose u svim dimenzijama i oblicima. Osim što upotpunjuju svaku modnu kombinaciju, daju joj dozu glamura i raskoši.

 

Donosimo vam par savjeta koji će vam pomoći da odaberete pravi komad za sebe:

  •  Pripazite na boju

Neke žene ne vole jarke boje, dok ih neke vole i odlično nose. Brojne trgovine trenutno u svojoj ponudi imaju naušnice u raznim jarkim bojama, dok je one neutralnih tonova ponekad teže pronaći.

Ako odaberete neutralne naušnice prigušene boje, one se neće kositi s vašom bojom kose i kože, a dobro će se uklopiti u bilo koji outfit koji odaberete.

  • Pripazite na dužinu i širinu

Trenutna ponuda naušnica pokazuje da se nose one jako široke i krupne. Ipak, ovo nije jedini trend ove sezone, a svakako vam neće najbolje stajati ako imate uže i tanje lice, jer će takve naušnice izgledati preveliko.

Prevelike naušnice mogu prevladati nad crtama vašeg lica i stvoriti disbalans. Umjesto toga možda je bolje da odaberete statement naušnice koje su dugačke, a ne široke. Tako ćete nositi statement naušnice i biti u trendu, a one ipak neće prevladavati cijelim vašim outfitom.

  • Odaberite naušnice koje ćete moći duže nositi

Ako želite uložiti u komad statement nakita, napravite to tako da odaberete jedan komad koji će se dugo nositi. Može se raditi o naušnicama koje su klasične, metalne s komadom dragog kamena ili kristala.

Može se raditi i o alkama koje su često u modi, ali svakako pokušajte pronaći nešto što najbolje odgovara vašem stilu i što ćete moći nositi i u budućnosti.

dvogledi.com
Photo: MamaKlik/Pinterest