Kupaći kostimi koji osvajaju plaže: Trendovi za ljeto 2020! (FOTO)

kupaći kostimi bikini 2020 mamaklik

Poseban hit za ljeto 2020. su kupaći kostimi od šljokičastog lureksa, te preudobnog streč materijala po uzoru na ’80-te, badići koji podsjećaju na bajkersku odjeću i animal print…

Napokon smo se pomjerili od temperatura nesvakidašnjih za ovo doba godine i zaronili u pravo toplo ljeto. A potraga za pravim kupaćim kostimom je onaj momenat koji kruniše ljetnu sezonu. Bez obzira na to da li ćete tople dane provesti na moru, jezeru, lokalnom kupalištu ili bazenu, ovi kupaći kostimi omogući će vam sa se osjećate se kao da ste u Saint-Tropezu. Sniženja su u toku, i vrijeme je da zauzmete startne pozicije…

kupaći kostimi bikini 2020 mamaklik

Kupaći kostimi 2020: Izbor je više nego eklektičan

Trendovi za 2020. godinu predlažu eklektične izbore dezena i materijala.

Možete da kombinujete različite gornje i donje dijelove, da se odlučite za floralne printove, geometrijske ukrase, boho filigran, heklane badiće ili nautičke prugice u kojima ćete izgledati kao svjetska putnica, ali i neizostavni animal print za totalno egzotičan look.

Poseban hit 2020. su kostimi od šljokičastog lureksa, kao i badići koji podsjećaju na bajkersku odjeću. U ponudi su i kupaći kostimi od preudobnog streč materijala koji je dominirao ’80-ih godina.

kupaći kostimi bikini 2020 mamaklik

Tropski dezeni ne silaze sa modnog trona ni ove sezone, bez obzira na vrstu odjevnog predmeta, a naročito lijepo izgledaju na osunčanoj koži u formi bikinija.

Veseli cvjetići se odlično slažu sa ljetnim koktelom u ruci, a tu su i volančići “na hiljadu načina”, trakice, pertlice, različiti ukrasi ili gornjaci na jedno rame.

Za odvažnije dame tu su i bikiniji sa “nevidljivim”, silikonskim naramenicama i vezicama, kao na fotki ispod.

kupaći kostimi bikini 2020 mamaklik

Boje se protežu u rasponu od pastelnih, preko monohromatskih crno-bijelih kombinacija, do neonskih koje pucaju poput vatrometa i ostavljaju vas u dilemi: koja ljepše pristaje uz preplanuli ten?

kupaći kostimi bikini 2020 mamaklik

Ove godine u ponudi su i gaćice sa visokim strukom, odnosno dublji i udobniji donji dijelovi koji će lijepo da upakuju zadnjicu i stomačić, a izgledaće totalno retro. Naročito ako nabacite mačkaste sunčane naočare. U ovom slučaju možete da odaberete i tufnaste modele. 🙂

Ako dvodijelni kostimi nisu baš vaš fazon, onda imate sreće jer je baš ove godine jednodijelni kupaći kostim napravio modni comeback, i to sa kreativnim izrezima, neobičnim dekolteom, razigranim naborima, prorezima, trakicama… U ponudi je bezbroj varijacija i niti jedna nije dosadna.

U nastavku pogledajte foto galerije sa trendi kupaćim kostimima za 2020. godinu.

HIT KUPAĆI KOSTIMI 2020 (FOTO)

KUPAĆI KOSTIMI ZA TRUDNICE

Dame koje su u drugom stanju, bez obzira na mjesec trudnoće uvijek mogu da se odluče za dvodijelne kostime ili da odaberu jedan od romantičnih trudničkih modela. 

I uvijek zapamtite:

Kao prvo, ključna stvar za udobnost u bilo kojoj vrsti kupaćeg kostima je kupovina odgovarajućeg modela i odgovarajuće veličine.

Bez obzira na to što ste se, recimo, zaljubili u neki komad, ukoliko su korpice previše razmaknute ili gaćice previše plitke, to bi moglo da vam pravi problem i odmor pretvori u pravu gnjavažu.

Budite objektivne prilikom izbora.

 

 

Kao drugo, ispravite se i zauzmite gard. Samopouzdana žena u svemu izgleda 10 puta bolje, i u tom slučaju sitni nedostaci se apsolutno ne primijete.

Budite dobro raspoložene. To je jedino važi na plaži. 😉

 

I kao treće, i najvažnije, ne zaboravite da nabavite dobru kremu za sunčanje, koja uz UVA i UVB obavezno ima zaštitu i od opasnog infra crvenog IR-A zračenja (Više o tome na linku). Preplanulost jeste neodoljiva, ali niko sa plaže ne želi da se vrati crven kao rak. (Izvini, Sebastijane… ☺)

Photo: Pinterest
E.B.