DJEČJI FESTIVAL u svim kinima CineStara širom BiH

Zabavni događaj za najmlađe filmofile “DJEČJI FESTIVAL” održaće se svim kinima CineStara širom BiH, a uz filmove po sniženoj cijeni ulaznice, mališane će dočekati i parada maskota kroz banjalučki Delta Planet! Sjajan program očekuje i klince u Tuzli, Mostaru i Bihaću!

CineStar i ove godine u svojim kinima u BIH organizuje “Dječji festival” od 10 do 13. oktobra kada će, u periodu od 11 do 17 sati, za najmlađe posjetioce i njihove roditelje biti obezbijeđene povoljnije cijene ulaznica od samo 3 KM, ali i razni drugi sadržaji, kao i pokloni partnera.

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namijenili školama i vrtićima, a u subotu i nedjelju očekuju veliki broj porodica s djecom. Posebno su pripremili najveseliji porodični događaj u Banjaluci, pa će u subotu 12. oktobra u 13 sati započeti jedinstvena Parada Maskota kroz Delta Planet.

CineStar poziva svu djecu da se maskiraju i prisustvuju Paradi, jer će 50 maskiranih mališana dobiti kino ulaznicu na poklon.

Osim Parade, u CineStaru 4DX Delta Planet će, u periodu od 11 – 17 sati, biti
još mnogo drugih atrakcija za djecu, koje uključuju face painting, kreativno-likovne radionice, modelovanje kinetičkim pijeskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga.

U kinima u Bihaću, Mostaru i Tuzli djecu u subotu i nedjelju, očekuje face painting od 12 – 14 sati, te druženje s maskotama.

Osim mnoštva aktivnosti i atrakcija, najmlađi će moći uživati u projekcijama odličnih kino hitova kao što su: “Veliko putovanje”, “Janko Strižić film: Farmagedon”, “Lego Film 2”, “Korgi: Kraljevski pas velikog srca”, “Čudesni park”, “Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom”, “Uglydolls”, kao i “Pokemon detektiv Pikachu”.

Biće prikazivani i popularni filmovi koji su nedavno završili sa kino prikazivanjem poput “Dora istražuje izgubljeni grad”, “Putovanje jednog psa” i kao i mnogi drugi, a sve za cijenu od 3 KM, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije.

Najmlađe će dodatno obradovati i pokloni partnera Dječijeg festivala Violeta, Kinder i Dexy Co.

Crtići, heroji, muzika i dobra atmosfera – pred nama je zaista najzabavnija porodična sedmica u godini, sa mnoštvom smijeha i mirisom kokica! Jeste li spremni?

Više informacija potražite na zvaničnoj stranici CineStara.


KOMPLETAN PROGRAM PO GRADOVIMA:

CineStar 4DX Delta Planet, Banja luka
– u subotu 12.10. Parada maskota kroz Delta Planet – polazak ispred CineStar kina u 13h
– maskirani mališani osvajaju kinoulaznicu
– osim parade, u subotu 12.10. face painting i kreativne radionice
– maskote i pokloni
– poklon za najsretnije mališane – Dexy Co igračka

CineStar Tuzla
– face painting u subotu i nedjelju od 12 do 14h
​- maskote i pokloni**

CineStar Bihać
– face painting u subotu i nedjelju od 12 do 14h
​- maskote i pokloni**

CineStar Mostar
– face painting u subotu i nedjelju od 12 do 14h
– maskote i pokloni*