“Moj srećni kutak” POKLANJA ukrasne jastuke MACU i OBLAČIĆ!

“Budućnost pripada onima koji vjeruju u svoje snove.”
Eleanor Roosevelt

MOJ SREĆNI KUTAK je mala luka snova, mjesto gdje možete naći najslađe moguće jastučiće, popularna gnijezda za bebe i mekane chunky dekice, sve što vam treba da se ušuškate i maštate, sanjate, odmarate.

Iza ove bajke pastelnih boja i nježnih materijala stoji mlada banjalučanka Danijela Milovanović, diplomirana pravnica i mama dvogodišnjeg dečaka Miloša.

Danijela kaže da je oduvek imala ljubav prema šivenju i stvaranju lijepih stvari. Nezaposlenost i višak vremena podstakli su je da se upusti u nešto što je do tada bilo samo stidljivi hobi, i da svoje snove od meke tkanine predstavi drugima.

“Inspiraciju pronalazim u svakodnevnom životu, a kako sam majka jednog dječaka, nekako su mi jastučići koje pravim za decu prirasli srcu. Mada, pravim i druge jastuke i pletene chunky deke, koje svi mogu da koriste u svakodnevnom životu.”

Najponosnija je na ljupke mace – graciozne jastuke u obliku mačaka sa veeelikim mašnama koji su najpopularniji među djevojčicama i djevojkama, kao i na pletena baby gnijezda za koja su zainteresovane buduće majke.

Tu su i mede, zeke, jednorozi, zvjezdice, oblačići i mnogi drugi motivi koji oduševljavaju velike i male sanjalice.

“Zaista je poseban osećaj kad čujete da je neko zadovoljan i oduševljen nečim što ste vi svojim rukama napravili. Posebno djeca. To je neprocenjivo,” kaže Danijela, čiji kutak danas slavi prvi rođendan.


Upravo povodom 1. rođendana “Mog srećnog kutka”

2 najsrećnije čitateljke našeg portala očekuju

✨✨✨✨✨POKLONI✨✨✨✨✨

✨2 VESELA JASTUKA U OBLIKU MACE I OBLAČIĆA!✨

Ono što treba je da pronađete fotkicu sa nagradnom igrom na MamaKlik INSTAGRAM profilu i pratite pravila učešća. 😀

Srećno svim sanjalicama! I srećan rođendan “Mom srećnom kutku”.