DAN ZA TRUDNICE U ZENICI: Edukativna predavanja i vrijedni pokloni za buduće mame

Besplatni informativni dan o trudnoći, porodu i roditeljstvu održaće se u četvrtak 8. novembra u Maloj sali Doma zdravlja Zenica, sa početkom u 13 sati.

Organizator događaja je banjalučka Škola za trudnice “Radosnica”, a predavanje će voditi eminentni stručnjaci iz svijeta medicine, na sljedeće teme:

Doc. dr sc Jasminka Durmišević Serdarević govoriće na temu dojenja, dipl.med.zdr.njege Vlatka Bojanić o značaju psihofizičke pripreme za porod, dr med. Milana Lekić iz kompanije BioTechnology and Genetics upoznaće vas sa istinama i zabludama o matičnim ćelijama, a viša medicinska sestra Mirsada Šehić sa ulogom patronažne sestre u prvim danima sa bebom.

“Nakon završenih stručnih predavanja i diskusije o ovim temama, trudnice očekuje BOGATA NAGRADNA IGRA sa divnim i korisnim poklonima, primjerenim za prve dane roditeljstva, kao što su baby njanjalica, jastuci za dojenje, Weleda paketi, Be Active torbe iznenađenja, Mustela pokloni, Hemofarm pokloni, Salveo paketi i još mnogo toga”, najavljuju organizatori događaja.

Generalni sponzori su EUROMAND Milupa i BioTechnology and Genetics, a događaj su podržali Hemofarm, Bojprom, Weleda, Mustela, Salveo, voda Leda …

Prijava je obavezna, a možete se prijaviti na broj telefona 065/915-979 ili u inbox Škole za trudnice “Radosnica”.

“Radosni smo što konačno možemo odgovoriti na vaše brojne pozive, a ovim putem pozivamo i sve trudnice iz okoline Zenice i drugih krajeva BIH da nam se pridruže”, poručuju iz “Radosnice”.