Žizel Bundšen u autobiografiji otkrila da ju je majčinstvo šokiralo

Lista titula koje nosi Žizel Bundšen je poduža. Ona je prvi brazilski međunarodni supermodel, prema časopisu Forbs jedna od najuticajnijih žena na svijetu, Viktorijin anđeo, pa čak i holivudska zvijezda i producentkinja.

Uz sve to je i majka troje djece: osmogodišnjeg Benjamina, petogodišnje Vivien i jedanaestogodišnjeg posinka Džeka. Djecu odgaja ravnopravno sa suprugom Tomom Brajdijem, a sada je napisala knjigu o životu u kojoj se osvrnula i na to kako ju je majčinstvo promijenilo.

https://www.instagram.com/p/BoRH59LF-HD/?utm_source=ig_embed

“Kad sam postala majka, na neki način sam se izgubila. Kao da je dio mene umro. Bila sam vrlo nezavisna. Sve se vrtilo oko mene. Onda sam odjednom dobila malo biće, osjetila da ne mogu da radim druge stvari i to mi je teško palo. Sve što sam htjela je da postanem majka, a kad se to dogodilo, šokirala sam se”, priznala je za časopis Pipl za koji je dala intervju.

Zbog toga što je zaposlena majka, Bundšen je često osećala krivicu.

Mislila sam da sam loša majka jer djecu ostavljam na samo jedan dan. Osjećala sam krivicu i kad bih ih povela sa sobom jer smo znali da budemo u avionu, a oni bi plakali”, dodala je.

Puno je ulagala u samu sebe i obećala sebi da će biti najbolja supruga i majka. Kaže kako je bilo teško dok su djeca bila manja.

“Ponekad mi je bilo previše svega, čak sam bila i depresivna, ali trudila sam se da budem jaka. Osjećala sam strašnu odgovornost majčinstva. Željela sam da učinim najbolje i učinim to ispravno. Sada su djeca veća, idu u školu i znam da ću uskoro moći da počnem da osvajam neku novu planinu”, objasnila je i dokazala da je i najuspješnijim ženama na svijetu ponekad teško priviknuti se na novu važnu životnu ulogu.

Izvor: index.hr