Veliki “Panel za trudnice” u Prijedoru

Kompanija BioTechnolgy and Genetics i Škola za trudnice “Radosnica” već treći put organizuju društveno odgovorni projekat pod nazivom „ Panel za trudnice“.

Ovoga puta “Panel za trudnice” kao dan posvećen budućim majkama biće održan u Opštoj bolnici “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru, u petak 22. juna sa početkom u 17:00 časova. 

Panel za trudnice predstavlja informativni dan o trudnoći, porođaju i majčinstvu. Događaj  je osmišljen kao druženje trudnica na kojem će kroz interaktivna predavanja, razgovor i vježbe imati priliku informisati se o trudnoći, porođaju i majčinstvu.

Gosti događaja biće medicinski stručnjaci koji će dati odgovore na brojna pitanja trudnica, a biće upriličena i velika nargadna igra. 

“Ovo su osjetljiva razdoblja u životu žene kada su stručni, relevantni i pouzdani savjeti od velike koristi pogotovo za trudnice koje nemaju priliku pripremati se za porođaj. Zato smo odlučili da ovaj događaj organizujemo i u drugim gradovima kako bi širili svijest o značaju prevencije i promocije reproduktivnog zdravlja žena”, riječi su organizatora “Panela za trudnice”.

UČESNICI PANELA:

  • dr Danica Gubić Plemić – specijalista ginekologije i akušerstva
  • dr Andrija Vukotić – specijalista pedijatrije i neonatologije
  • dr Milana Lekić
  • Vlatka Bojanić, dipl.med.zdr.njege 

Na kraju programa, zahvaljujući brojnim sponzorima, održaće se velika nagradna igra sa bogatim poklonima kao što su: kolica, nosiljka za bebe, deke, torbe za pelene, kozmetički proizvodi, pelene, trudničko i newborn fotografisanje, poklon bon, aspiratori i drugo.

Škola za trudnice Radosnica već 8 godina uspješno se bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod kao i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva.

“Cilj nam je da edukujemo oba partnera kako bi bili spremni za roditeljstvo koristeći se novim, savremenim metodama te provjerenim i stručnim informacijama”, kažu iz Radosnice.

BioTechnology and Genetics d.o.o. je ekskluzivni ovlašteni partner svjetski poznate američke kompanije Veritas, specijalizovane za pružanje genetskih analiza, od kojih je najpoznatiji myPrenatal test za rano otkrivanje genetskih anomalija u trudnoći. Takođe, su ekskluzivni ovlašteni partneri Švicarske banke matičnih ćelija iz krvi i tkiva pupčane vrpce.

GENERALNI SPONZORI PANELA – El Pharma- FEMIBION, Euromand-MILUPA

SPONZORI I PRIJATELJI PANELA – Bojprom, Pharma Maac, voda Leda, Amicus Pharma, studio Lenka Keleman , Salveo d.o.o., Tropic maloprodaja d.o.o., Jelena Lakić, apoteka “Medicus”.

Prijavite svoje učešće na prijedorskom “Panelu za trudnice” na tel: 065 915 979, ili u inbox škole za trudnice Radosnica