VESELI BABY KUTAK u srcu “Zimske čarolije”

Već nepunih sedam dana “Veseli baby kutak” uveseljava banjalučke mališane, roditelje i trudnice, što je više nego dovoljno da mu posvetimo posebnu pažnju.

“Veseli baby kutak” je dio manifestacije “Novogodišnja čarolija” u Banjaluci, a namijenjen je trudnicama, mamama i tatama, bebama i djeci, sa nizom besplatnih, zabavnih sadržaja i radionica, koje će se svakodnevno održavati do 15. januara nastupajuće godine.

Nalazi se pored Muzeja savremene umjetnosti RS, u samom srcu grada ali opet dovoljno udaljeno od glavne ceste, što naročito pogoduje roditeljima sa manjom djecom.

Sva čarolija “Veselog baby kutka” uspjela je da stane u ušuškanu sniježno-bijelu kućicu koji podsjeća na veliki poklon, obasut crvenim pahuljicama i ukrašen mašnicama, tako da ne možete da ga promašite. 😀

PROGRAM VESELOG BABY KUTKA

Program je raznolik a obuhvata kreativne radionice, promocije i svakodnevne poklončiće, slatkiše, igraonice za bebe i djecu, facepainting, edukativne časove za mališane i buduće mame i još mnogo zabavnih aktivnosti koje prati novogodišnje raspoloženje druženja i darivanja.

MamaKlik izdvaja neke od aktivnosti koje vas ove sedmice očekuju u “Veselom baby kutku”:

ANBINNI – LJUBAV PREMA BEBAMA

Znate li da je bebina koža oko 4 puta tanja i osjetljivija od kože odrasle osobe? Bebin organizam teže podnosi unos hemikalija koje u tako mladom tijelu mogu napraviti veliku štetu jer se čak 60% svega što se nanese na kožu apsorbuje u organizam već nakon nekoliko minuta.

Upravo zbog toga stvorena je domaća Anbinni marka odjeće za nježne i osjetljive bebe koja se proizvodi u Vitezu. Anbinni bira pamuk vrhunske kvalitete, kreirajući odjeću za bebe koja je lijepa i udobna, kvalitetna i zdrava, a koja je pritom proizvedena u BiH.

Zanimljivo je da Anbinni službeno predstavlja dio velike franšize Hello Kitty, kao licencirani proizvođač odjeće za djecu s ovim planetarno popularnom mačkicom. Hello Kitty licenca samo je još jedan dokaz da Anbinni proizvodi zadovoljavaju visoke svjetske standarde.

Sva Anbinni odjeća je pogodna za djecu sa kožnim oboljenjima, kao što je atopijski dermatitis. U svom asortimanu nude bebi i dječju garderobu, opremu za krevetiće, bebi posteljine koje se mogu naći u FIS prodajnim centrima.

Na dan Sv. Nikole, zaštitnika djece, u utorak 19. decembra u “Veselom baby kutku” od 17:00 čekaju vas slatkiši i poklončići iz prekrasnog Anbinni asortimana, kao i maskota – Anbinni MEDO koji je straaašno, strašno raspoložen za druženje sa najmlađima. 😀

BONITO BAJKA 

Znate li onu fenomenalnu reklamu “Ovo nije samo još jedna reklama za čaj”, koja kroz svoje kadrove sublimira sve prirodne ljepote BiH? U kojoj naši predjeli izgledaju kao krajolici iz “Gospodara prstenova” ili tako nekog avanturističkog filma visoke produkcije. Čak i ljepše!

Kada je reklama rađena s ukusom, kao ova za Bonito čajeve, onda nema potrebe da se libimo da je spomenemo. Obavezno je pogledajte 🙂

S ukusom su i raznovrsni Bonito proizvodi (a mnogi su nam saveznici u pravljenju najljepših novogodišnjih i rođendanskih slastica) koje će ovaj domaći brend da predstavi u “Veselom baby kutku” u srijedu 20. decembra, od 17:00 časova. Dođite, čeka vas svašta nešto zabavno. I ukusno! 😀

NTC SISTEM UČENJA I SKLOPY TOYS VILENJACI UZ KOLAČIĆE I ČAJ

Ako vas interesuje korištenje NTC tehnika i metoda učenja dr Ranka Rajovića, druženje sa Sklopy Toys vilenjacima i njihovim čarobnim igračkama, izrada novogodišnjih ukrasa ili učenje engleskog jezika, posjetite radionice Oxford edukativnog centra u Veselom baby kutku 18, 22. i 25. decembra od 17:00 do 20:00 časova.

Kolačići i topli čaj uvijek idu u 5 😀 a naročito prijaju u dobrom društvu vršnjaka i kreativnom okruženju. Ne propustite ove zabavne radionice.

OSLIKAVANJE LICA, POKLONČIĆI I IZLOŽBA RUKOTVORINA

Fondacija Udružene žene i Sigurna kuća su već jednom uspješno priredile praznični program za najmlađe posjetioce i prezentovale rukotvorine svojih štićenica u okviru “Veselog baby kutka”. Ponovo će se predstaviti i to u četvrtak 20. decembra od 17:00 kada vas čeka oslikavanje lica za mališane, poklončići, slatkiši, radionica crtanja kao i nova izložba ručnih radova žena iz Sigurne kuće.

Izložba je prodajnog karaktera, tako da slobodno možete da odaberete jedan od ljupkih unikatnih predmeta, obradujete nekog sebi dragog, a istovremeno podržite i oraspoložite ove hrabre žene i majke iz Sigurne kuće.

AVANTURE MIMI I DRUŽINE UZ BERLITZ

Učenje stranih jezika može da bude brzo i zanimljivo. U “Veselom baby kutku” najmlađi će kroz zabavu da uče o avanturama Mimi i družine (Mimie & Me), usvajajući novi jezik sa lakoćom, uz kretanje, pjevanje, igre, priče, crtanje i komunikaciju sa drugom djecom bez straha i ustezanja. Posjetite “Veseli baby kutak” u subotu 23. decembra od 11:00 časova, upoznajte se sa čuvenom Berlitz Metodom® koja motiviše djecu da uče strane jezike, dobro se zabave i upoznaju običaje zemalja širom svijeta.

Do sada su se predstavili švedski brend Oriflame sa svojom prirodnom kozmetikom, Simić Dent sa stomatološkom edukativnom radionicom za najmlađe u okviru koje su mogli da nauče bitne cake za održavanje higijene zibića i usta, Škola za trudnice “Radosnica” sa korisnim savjetima i poklončićima namijenjenim budućim mamama i drugi.

Zapratite ‘Veseli baby kutak’ na facebooku, budite informisani o budućim dešavanjima i dođite da se družimo”, poručuju šarmantne organizatorke. Info na: facebook.com/veselibabykutak