Ella Dvornik rodila kćerkicu predivnog imena

Photo: www.iamella.com

Ella Dvornik postala je mama djevojčice neobično lijepog imena Balie Dee Dvornik-Pearce.

Poznata hrvatska lifestyle blogerka i njen zaručnik Charles Pearce dočekali su malenu Balie Dee tri sedmice prije očekivanog termina, a beba je noćas rođena prirodnim putem u jednoj zagrebačkoj klinici.

“51 sat smo cekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja”, napisala je Ella na svom facebook profilu, podijelivši sa fanovima fotografiju svoje novorođene kćerkice.

https://www.facebook.com/elladvornik/photos/a.10150110620591932.281652.46985551931/10154956504406932/?type=3

Ella Dvornik je poznata i kao kćerka hrvatskog funk muzičara Dine Dvornika. I sama se oprobala u muzičkim vodama, ali se okrenula putovanjima, pisanju kolumni i lifestyle bloga. Koliko je uspješna u tome govori i činjenica da je 2016. godine, njezin blog I am Ella po izboru UK Blog Awards ušao u top tri najbolja bloga u konkurenciji 3000 prijavljenih.

Danas živi na relaciji Zagreb-London, a početkom 2016. godine se zaručila za Charlesa Pierca, kojeg je upoznala prije četiri godine u Londonu. Malena Balie Dee Dvornik-Pearce je prva kruna njihove ljubavi.

Dolasku unuke neizmijerno se radovala i Ellina mama Danijela Dvornik, koja je nedavno na svom instagram profilu napisala: “Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan “dida”.

Danijela je prvu fotku sa unučicom podijelila na instagramu, uz dirljive stihove Notturna hrvatskog pjesnika Tina Ujevića.