Prvi panel za trudnice u Banjaluci: Info dan o trudnoći, porođaju i majčinstvu

Prvi panel za trudnice u Banjaluci  predstavlja jednodnevno druženje trudnica na kojem će kroz interaktivna predavanja, razgovor i vježbe imati priliku da se informišu o trudnoći, porođaju i majčinstvu.

Trudnoća, porođaj i majčinstvo su osjetljiva razdoblja u životu žene kada su stručni, relevantni i pouzdani savjeti od velike koristi. Upravo ovaj događaj omogućava dobijanje adekvatnih informacija i savjeta na jednom mjestu od velikog broja stručnjaka.

Prvi panel je osmišljen tako da nakon svakog predavanja naših kolega i saradnika, trudnice postavljaju pitanja koja ih zanimaju i učestvuju u interaktivnim radionicama.

Nakon završenih predavanja na programu je praktični prikaz vježbi za trudnice kao i ples. U prijatnoj atmosferi trudnice će moći da dobiju sve informacije o značaju psihofizičke pripreme za porod.

Učesnici ovog velikog događaja u našem gradu su dr Vesna Ećim Zlojutro, ginekolog, načelnica GAK UKC RS, dr Ljubo Višekruna, pedijatar, UKC RS, dr Milana Lekić, BioTechnology and Genetics, Gordana Bednaš, babica UKC RS, Vlatka Bojanić, dipl.med.zdr. njege, Škola za trudnice “Radosnica”.

Veliki broj naših prijatelja i partnera na svojim promotivnim štandovima ponudiće svoje usluge i proizvode, a nakon završetka programa uslijediće velika nagradna igra sa bogatim nagradama, kao što su: autosjedalica, kišobran kolica, besplatne edukacije, trudničko fotografisanje, newborn fotografisanje, nosiljke za bebe, torbe za pelene, kozmetički proizvodi i dr.

Drage trudnice, pozivamo vas na ovaj veliki, BESPLATNI događaj koji će se održati 19. septembra u 17h, u hotelu JELENA (TC “Emporium”, konferencijska sala).

Događaj organizuju Škola za trudnice “Radosnica” i kompanija BioTechnology and Genetics.