Aksa: Omiljena dječja radnja od sada i u Sarajevu

Aksa Kids Mega Store, omiljena dječja radnja 9. septembra u 10 sati otvara radnju u Sarajevu, na Stupu kod TC Bingo. Sa preko 1700 m2 prodajnog prostora, to će biti najveća Aksa radnja do sada.

U skladu sa Aksa sloganom “Sve za bebe i djecu na jednom mjestu”, u Aksi možete pronaći sve što je potrebno za vaše mališane od rođenja do 12 godina: kolica, krevece, auto-sjedalice, kozmetiku, hranu, igračke, odjeću i sve za prvo opremanje bebe. 

U Aksi je usluga na prvom mjestu, prodavci su obučeni i edukovani, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, tako da u svakom trenutku mogu da vam preporuče pravi izbor za vašu kupovinu.

Početak rada Aksa radnje u Sarajevu obilježićemo veselo i razigrano, uz pregršt iznenađenja.

Kupce koji prve obave kupovine u određenom iznosu, Aksa će nagraditi vrijednim poklonima kao što su ljulja za bebu, auto-sjedalica, igračke i drugi pokloni.

Povodom otvaranja radnje u Sarajevu, pripremili smo posebnu ponudu koja će trajati do 4. oktobra. Sve artikle u ovoj ponudi možete pogledati u našem KATALOGU.

Otvaranje će na najljepši način, uz muziku i igruzačiniti animatori, klovnovi i maskote, koji će se družiti i zabavljati sa najmlađima.

Vidimo se u subotu u 9. septembra u 10 sati na otvaranju Akse.
Dobrodošli!