Ko poklanja bebi prvu sliku po rođenju u Banjaluci?

Click Boutique je fotografski studio koji se prevashodno bavi fotografijom djece do njihovog “teenage” uzrasta. Osnovani smo 2015 godine sa namjerom da kroz foografiju djece i novorođenčadi unaprijedimo ponudu našeg grada u ovom segmentu.

PROJEKAT ” MOJA PRVA FOTOGRAFIJA” JE OSMIŠLJEN KONCEPTUALNO S NAŠE STRANE I PREDOČEN MENADŽMENTU UKC RS, KAO POSLOVNI KONCEPT KOJI IMA ZA CILJ UNAPREĐENJE IMIDŽA I POBOLJŠANJE PONUDE NAŠEG PORODILIŠTA

 

Ovim projektom omogućeno je svim roditeljima da iz bolnice izađu sretni i nasmijani sa prvom fotografijom njihove bebe. Do danas je objektivom Božane Kesić u QB uslikano 876 beba i isto toliko puta svi zajedno smo se radovali svakom novom životu u našem porodilištu. Prostorije studija QB odišu radošću i potpuno su prilagođene za naše najmlađe i najdrže goste. Srećn majke gledajući svoje bebe dok stvaramo prvu uspomenu-“Moju prvu fotografiju” puste i po neku suzu radosnicu, a ponosne tate su upravo tu, po prvi puta, privili svoju djecu na grudi.Napominjemo, da je projekat jako dobro prihvaćen od strane roditelja, s obzirom da je ovako nešto prvi puta realizovano u našoj državi baš u UKC RS u Banja Luci, na šta smo jako ponosni.

 

 

Zato pozivamo sve buduće roditelje i korisnike naših usluga da obavezno posjete prostorije QB u UKC, ostvare svoje pravo na besplatnu prvu fotografiju njihove bebe i zabilježe najsretniji trenutak u njihovim životima.

Galeriju naših fotografija možete pogledati na facebook stranici Click Boutique. Za sve informacije možete nas kontaktirati putem mail-a info@clickboutique.ba ili putem telefona +38765956839