Portal MamaKlik organizuje besplatnu online konferenciju „Zdrava trudnoća & porođaj“

Portal MamaKlik organizuje besplatnu online konferenciju „Zdrava trudnoća & porođaj“

Bilo da si prvi put mama ili pak već imaš porođaj (ili više njih) iza sebe, znamo da imaš milion pitanja i nejasnoća u vezi sa trudnoćom i porođajem, od toga kako da znaš da li je tvoja beba zdrava, pa do toga kako će da izgleda sam porođaj. Kako bismo dali odgovore na brojna pitanja koja ti se vrzmaju po glavi, odlučili smo da organizujemo još jednu besplatnu online konferenciju pod nazivom „Zdrava trudnoća & porođaj“. Konferencija će se održati u četvrtak, 04.05.2022. godine u 18:00 h, putem platforme Zoom.

Odgovori na sva tvoja pitanja o trudnoći i porođaju

Iako se često kaže kako ne treba ništa da brineš, kako je to „priroda sve uredila“ i kako će sve biti kako treba, sasvim je prirodno da brineš i da želiš da saznaš što više informacija kako bi imala zdravu trudnoću, zdravu i srećnu bebu i što lakši porođaj. Ako si prvi put mama imaš posebno mnogo pitanja. Ako si drugi, treći put mama već sada znaš da je svaka trudnoća različita i nosi neke nove nedoumice.

Zato je MamaKlik portal okupio sjajnu ekipu predavača koja će da pokrije različite teme u vezi sa trudnoćom i porođajem koja će da podijeli svoje znanje i iskustva baš sa tobom. Sve što treba da uradiš jeste da se prijaviš putem ovog linka i da čekaš početak konferencije.

Ko su predavači?

Predavači su stručnjaci iz oblasti ginekologije i genetike sa velikim iskustvom u prenatalnoj njezi, te članice udruženja „Veza života“ koje svoju podršku nesebično nude svim trudnicama, a posebno onima u manjim sredinama.

Predavači i teme:
1. Ajla Ridžal, magistar genetike: Da li je sa genima moje bebe sve u redu?
2. Dr Senija Mahmutbegović: 10 najčešćih pitanja koja se javljaju u toku trudnoće
3. Amina Fazlagić, sertifikovana doula i savjetnica za dojenje: Šta znači dobra priprema za porođaj?
4. Badema Begović Isić, udruženje “Veza života”: Sistem podrške trudnicama u maloj sredini

Ovu konferenciju su podržali predstavnici VeritasTest-a za jugoistočnu Evropu, Plava Poliklinika iz Tuzle, te UG „Veza života“ iz Tešnja.

Kako da se prijavim?

Prijaviti se možeš potpuno besplatno putem ovog linka za prijavu. Sve dalje instrukcije ćeš da dobiješ putem emaila, a konferenciju ćeš moći da pratiš iz svoje fotelje, sa svog omiljenog uređaja.

Čekamo te live na Zoom-u 04.05.2022. u 18:00 h 😊