Centar za mame Banja Luka organizuje konferenciju „Želim biti mama“

Centar za mame Banja Luka organizuje konferenciju „Želim biti mama“

Svim srcem želiš da postaneš mama ali ti to iz poznatog (ili nepoznatog) razloga ne polazi za rukom? Ili si konačno uspjela u tom naumu, nosiš maleno biće u svom stomaku, pa si sada u strahu da li će sve da prođe u najboljem redu?

U cilju da ti pomogne da razumiješ sve što ti se sprema i da umanji brige i stres koji sigurno osjećaš, Centar za mame Banja Luka organizuje konferenciju „Želim biti mama“, koja će se održati 02.12.2021. godine, u Hotelu „Jelena“ u Banjaluci.

Na samoj Konferenciji se očekuje aktivno učešće eminentnih stručnjaka koji će prisutnim trudnicama i ženama koje planiraju trudnoću, kroz panel diskusiju, pružiti savjete kako da ostvare željenu trudnoću kao i kako da se pripreme za porod i dolazak novog člana porodice.

Panel diskusija će da se sastoji iz dva dijela. U prvom dijelu će se govoriti o sterilitetu, dok je drugi dio posvećen zdravoj trudnoći. Glavni panelista je prof. dr Sanja Sibinčić, specijalista ginekologije i akušerstva, osnivač i direktor ZU Medico-S i regionalni menadžer grupacije Pronatal. Pored prof. dr Sibinčić, u prvom dijelu panela će učestvovati i dr Ives Šindrak, specijalista ginekologije i akušerstva, kao i mr Sanja Lukač, klinički psiholog.

U drugom dijelu panela će učestvovati prim. mr sci. dr Vesna Ćurić, specijalista ginekologije i akušerstva, Tatjana Klještan, diplomirani biolog – genetičar i Vlatka Đermanović Bojanić, mr zdr. njege, voditeljica prenatalnog i postnatalnog vježbanja.

Takođe, u panelu će učestvovati i osoba koja bi svojim ličnim iskustvom, približila učesnicama borbu za potomstvo.

Konferencija će se održati uživo sa više od 100 učesnika i nije potrebna prijava, a putem live stream-a konferenciju će moći pratiti sve zainteresovane žene iz regiona. Prijave za online učešće na konferenciji su moguće putem web sajta www.CentarZaMame.com.

Budite 02.12.2021. u 17h u Hotelu Jelena u Banjaluci ili u svojoj fotelji, ispred ekrana i očekujte zaista koriste teme i savjete iz oblasti borbe sa neplodnošću i zdrave trudnoće.