Ljupki novogodišnji aranžmani koji će vam uljepšati praznike

Novogodišnji aranžmani i dekoracije stvaraju prazničnu atmosferu i podižu raspoloženje na najviši mogući nivo. Donosimo ideje kako da kombinujete kristalne čaše, svijeće, novogodišnje kuglice, ukrasne vrpce, šljokice, borove grančice, imelu i šišarke…

Decembar nam je stigao. Praznično raspoloženje se lagano uvlači u svakodnevicu, a dani su sve kraći i kraći. MamaKlik vam predstavlja preko 40 “uradi sam” ideja kako da unesete svjetlost u svoj dom. Ljupki novogodišnji aranžmani, koje ćete vidjeti u galeriji ispod, obogatiće vaš životni ili radni prostor, a zaista su jednostavni za napraviti.

Šišarke i grančice možete da skupljate uživajući u prirodnom ambijentu zajedno sa svojim mališanima. Svakako, uključite svoje klince u izradu aranžmančića i uvijek će se sjećati ovih lijepih trenutaka. Da se oni pitaju, cijele godine bi bila “Nova godina”, i kad čovjek bolje pogleda – zaista nema razloga da čekamo sredinu ili kraj decembra da nam kuća zasvijetli kao luna-park.

Kombinovanje je jako jednostavno, a svaki aranžman koji napravite svojim rukama, značiće vam daleko više od onog kupovnog.

Praznici nam stižu, a ovo je tek mali uvod, uživajte! 😀

Savjet više:

Ako izrađujete dekoracije za praznični sto, prdržavajte se ovih jednostavnih pravila. Stolnjak treba da bude uredan, savršeno ispeglan, u kontrastu sa salvetama i dekorativnim elementima. Ukoliko je stolnjak bijeli, salvete treba da budu zelene a aranžmani crveni i zlatni. Birajte slobodno nijanse koje asociraju na Novu godinu, ali ako koristite stolnjak sa novogodišnjim motivima – u tom slučaju stavite jednobojne salvete i dekorativne detalje smanjite na minimum da ne bude prešareno.

E.B/MamaKlik.com

7 stvari koje ZREO MUŠKARAC nikada NE BI URADIO

Ženstvena odijela obilježiće sezonu jesen/zima 2020