GM i MamaKlik POKLANJAJU – Dekorativni posteri i zvjezdani stikeri za ljepši dom

Prelistavajući fotke idejnih rješenja enterijera na Instagramu ili čitajući magazine koji se bave dekorom, redovno se oduševljavamo ušuškanim i skockanim prostorijama doma, maštajući da i svoj životni prostor ušminkamo na sličan način.

Sve te fotografije, uz obilje pastelnih boja, imaju još nešto zajedničko – uramljene personalizovane postere ili maštovite stikere na zidovima.

Bilo da je riječ o “oživljenim uspomenama”, decentnim grafikama, omiljenim citatima ili dječjim motivima, upravo ti ukrasi daju poseban pečat našem domu i ističu našu individualnost.

Ovakve dekoracije oplemeniće i životni i radni prostor, a fantastične su i kao poklon dragim osobama ili kao dobrodošlica za novorođene bebače. 🙂

Kako nema osobe koja je imuna na šarm popularnih personalizovanih printova i veselih naljepnica, kreativna banjalučka firma GM posteri i portal MamaKlik odlučili su se na novogodišnje darivanje, u kojem su spremili 3 predivna poklona za naše čitateljke:

Sve što treba da uradite je:

  1. Like na FB stranice GM posteri i MamaKlik.(ako već niste 😀 )

  2. Podijelite FB post (javno/public) na svom Facebook zidu.

  3. U komentaru ispod našeg posta tagujte dvije prijateljice kako bi i one učestvovale u nagradnom darivanju. 🙂


Pronađite post sa nagradnom igrom na FB stranici portala MamaKlik.com i ispratite ova pravila nagradnog darivanja. 
Srećne dobitnike/ce izvlačimo 15. decembra 2018. godine u 12 časova putem random.org, a imena će biti objavljena na našoj FB stranici.

Sanjajte velike snove, ali počnite od malih stvari! A, motivaciju i optimizam ovjekoviječite GM posterima. Srećno svima! 😀