“Podrška dojenju” u banjalučkom Staklencu

Veliki besplatni događaj “Podrška dojenju” biće organizovan u okviru Međunarodne sedmice dojenja u banjalučkom muzičkom paviljonu “Staklenac”, u četvrtak 2. avgusta sa početkom u 18 časova. 

Cilj ovog događaja je informisanje trudnica i javnosti o značaju dojenja te promocija dojenja i prevencija reproduktivnog zdravlja žena.

Međunarodna sedmica dojenja po prvi put se na ovakav način obilježava u RS a svrha je informisanje i osnaživanje trudnica i mladih majki na veću stopu dojenja.

UČESNICI PROGRAMA:

  • Dr Ljubo Višekruna- pedijatar
  • Gordana Bednaš – babica
  • Milijana Niškanović – dipl.psiholog i psihoterapeut

Nakon stručnog predavanja uslijediće VELIKA NAGRADNA IGRA sa bogatim nagradama: baby njanjalica, Dr Browns flašice, Hemofarm, Weleda, Anafarm i Salveo paketi, jastuci za dojenje, edukacije, torbe za pelene, trudničko i newborn fotografisanje, torta od pelena, trudnički dnevnici i još mnogo toga!

“Podršku dojenju” organizuje Škola za trudnice “Radosnica”, a prijatelji događaja su: Hemofarm, Euromand, Bojprom, Anafarm, Salveo, voda Leda, BioTechnology and Genetics, moj Market, Weleda, studio Lenka Keleman, Femibion, Mustela, Jelena Zajac, Centar “U povjerenju”, kao i Grad Banja Luka koji je ovim povodom ustupio Staklenac.

PRIJAVA JE OBAVEZNA na br.tel.065/915-979 ili u inbox Škole za trudnice “Radosnica”.