Usavršite svoje kompjuterske vještine: IT EXPERT i MamaKlik POKLANJAJU 2 MS OFFICE KURSA!

“OSNOVNA RAČUNARSKA PISMENOST JE POTREBA SAVREMENOG DRUŠTVA”

Tržište rada danas je tržište rizika ali i tržište mogućeg uspjeha. Više ne uživamo sigurnost i – realno gledano – prepušteni smo sami sebi, nažalost često i poznanstvima a, srećom, sve češće i sve više unapređivanju vlastitih znanja i vještina.

Ono što se danas traži prilikom apliciranja na različite vrste poslova jeste “osnovna računarska pismenost”.

Sticanjem sertifikovanog znanja iz ove oblasti vi potvrđujete da imate realne i profitabilne vještine koje se traže. U odnosu na kolege koje nemaju ovakav dokaz svoje stručnosti, imate prednost pri zaposlenju jer sve više poslodavaca uz prijavu na konkurs zahtjeva sertifikat o poznavanju rada na računaru.

Dakle, treba vam znanje, “alat” u rukama koji ćete da iskoristite za vlastiti napredak u poslu. Dobra vijest je ta da vam ne trebaju godine teorijskog i praktičnog usavršavanja – dovoljno je da ste u pravo vrijeme na pravom mjestu i da čujete profesionalne predavače koji vam to znanje mogu prenijeti. Na taj način možete uspješno da startate u poslovnom okruženju sa jakom konkurencijom.

Još bolja vijest je ta da banjalučka Škola računara i programiranja “IT EXPERT” i portal MamaKlik našim mamama čitateljkama POKLANJAJU 2 NAPREDNA MS OFFICE PAKETA, u vrijednosti od 160 KM po kursu!

Učestvovati u nagradnoj igri možete putem FB stranice MamaKlik portala do srijede 1. avgusta, kada ćemo u 12:00h izvući dvije najsrećnije dobitnice putem random.org.

 

Kurs počinje 15. avgusta, a namijenjen je svima vama koji imate potrebu i želju da unaprijedite svoje znanje iz MS Office programa koji se najviše koristi u različitim poslovnim sferama.

Ovo je sjajna prilika za sve mame koje imaju neizvijesno zaposlenje ili nemaju posao, za mame koje borave sa svojim klincima kod kuće, sa mnogo obaveza i malo vjere u to da mogu da unapređuju svoja znanja. Ovo je sjajna prilika i za sve žene željne dinamike, za one koje se već rade na kompjuteru i žele da usavrše svoje osnovne vještine, a ne znaju kako i odakle da krenu, te na šta da se fokusiraju.

Odvojite vrijeme samo za sebe i učite nabitnije stvari od VRHUNSKIH predavača u ovoj oblasti!

Šta ćete naučiti na ovom kursu:

  • Microsoft Word (program za obradu teksta) – napredni nivo
  • Microsoft Excel (program za tabelarne proračune) – napredni nivo
  • PowerPoint (program za izradu prezentacija)
  • Email

Šta još treba da znate:

  • Kurs traje 20 časova
  • Biće vam dostupni materijali za učenje
  • Dobićete plan rada kursa
  • a po završetku i SERTIFIKAT

Banjalučka Škola računara i programiranjaIT Expert” svojim polaznicima pruža praktične office kurseve, kurseve programiranja, kurseve dizajna i usluge za poslovni i profesionalni razvoj. Svojim idejama i vizijama, neprestanim napredovanjem i usavršavanjem kako zaposlenih tako i polaznika, škola opravdava svoj naziv. Svojim polaznicima nude efikasna i lako primjenljiva znanja i vještine kroz pažljivo osmišljene najnaprednije kurseve.

Web: informatickikursevi.com
FB: facebook.com/itexpertbl