200 razloga za m:tel -ili kako sebi uljepšati jesen?

Sanjate jesenji šoping….

Na šta vas asocira jesen, osim na: kiša, lišće, žuto, zadaća iz matematike, mukica, melanholija?

A ovo? Prolazite gradom, a neodoljive krpice nove jesenje kolekcije vam trepću i mašu sa izloga? Pa opustošite 2-3 butika, onako, nonšalantno i sa zadovoljstvom, a onda pravac slastičarna, kolač, kremasti kapućino, drugarice i dobra priča. Dođete kući, otvorite vrata, svi mirni i nasmijani, nikome ništa ne fali. Pa otvorite butik-vrećice, a sve miriši na novo. Pa otvorite ormar…Šoping iz snova, a?

A kad već otvarate sve redom, jeste li otvoreni za nove ideje? 😀

Jer, sjajne nam vijesti stižu iz M:tel-a. Dobijate Addiko Visa poklon-karticu sa 200 KM na računu, za šoping iz snova, u slučaju da se odlučite za ovog kablovskog operatera (promijenite sadašnjeg)  i odaberete m:tel OPEN paket. Pored toga, dobićete i 20% popusta na cijenu mjesečne pretplate odabranog Open paketa u trajanju od čak godinu dana.

A-ha! Da li vam sad na pamet padaju nove cipele?! 😀

Smjestite supruga u udobnu fotelju da gleda utakmicu na jednom od mnogobrojnih kanala m:tel OPEN-a, a mališanima pustite odabrane crtane filmove, recimo neki Diznijev, a Vama na raspolaganju ostaje vrijeme za kupovinu. I bankovna kartica.

Šta je potrebno da uradite?

  • Prošetajte do najbližeg m:tel prodajnog mjesta u svom gradu,
  • Priložite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatora,
  • Izaberite Open IPTV paket koji vam najviše odgovara,
  • Počastite se poklonom, uživajte u kvaliteti i bogatstvu sadržaja i iskoristite dodatne popuste.

Akciju popusta od 20% na pretplatu godinu dana, mogu da iskoriste i svi oni koji već koriste neku od m:tel usluga, a koji se do kraja novembra 2017. godine odluče na uvezivanje usluga u Open paket, dodaju neku novu uslugu ili reugovore postojeći Open paket.

A ako ste uz sve nabrojano i veliki ljubitelj sporta (suprug sigurno jeste!), uživaćete u svim najvažnijim sportskim sadržajima koji se svakodnevno emituju na čak šest Sportklub kanala , dva Eurosport i šest Arenasport kanala u osnovnom Open IPTV paketu (nevjerovatno ali istinito!).

Pređite u m:tel, postanite Open korisnik i iskoristite poklon do 200 KM

Ova ponuda traje do kraja novembra 2017. godine, a za više informacija posjetite m:tel prodajno mjesto ili pozovite broj 0800 50 000.

 

Svi prelaze u Open, pređi i ti! Vidimo se u šopingu! 😉