Prva regionalna online konferencija za trudnice by MamaKlik

Drage trudnice,

Portal za trudnice i mame MamaKlik zajedno sa Udruženjem građana “Centar za mame” organizuje PRVU REGIONALNU ONLINE KONFERENCIJU ZA TRUDNICE.

Za sve buduće mame donosimo savjete koji će pomoći da nove članove svoje porodice dočekate spremno, srećno i radosno.

Vrijeme održavanja ?

Konferencija za trudnice će se održati 11. novembra 2020. godine u 17 časova, a zbog novonastale situacije biće ovo online druženje koja će omogućiti da iz udobnosti svog doma u toplim papučama, bademantilu i smješteni u najudobniju fotelju u kući naučite mnogo novih i bitnih stvari o trudnoći.
promjene-na-koži-u-trudnoći-mamaklik.jpg

Teme o kojima će se govoriti?

Znanja nikad nije dosta pa smo se baš iz tog razloga odlučili da zajedno sa našim predavačima objedinimo mnogo tema kao što su:
  • prenatalna priprema,
  • trudnoća,
  • porod,
  • briga o novorođenčetu i slično.
  • šta-treba-jesti-u-trudnoći-a-šta-ne-mamaklik.jpg
Uz kratka i korisna predavanja, zanimljivi predavači će kroz praktične savjete pomoći da se na vrijeme pripremite za porod i dolazak novih, najmlađih I svakako najslađih članova porodice.
Učešće na konferenciji je besplatno. Sve što treba da uradite jeste da pronađete omiljeno mjesto u kući, skuhate kafu ili čaj, smjestite se i uživate u novim saznanjima.

Ima li još nešto zanimljivo ?

Osim učenja, pripremili smo vam i sjajne poklone i to čak preko 100 poklona za mamu i bebu. PRIJAVITE SE ODMAH, LINK ZA KONFERENCIJU JE OVDJE.
Čekamo vas 😊