Panel za trudnice u Prnjavoru: Edukacija i pokloni za buduće mame

panel-za-trudnice-mamaklik.jpg

Panel za trudnice – veliki i besplatni događaj za trudnice u Prnjavoru održaće se 5. decembra u Domu zdravlja Prnjavor, sa početkom u 17 časova.

Panel za trudnice predstavlja interaktivni dan za buduće mame iz BiH, na kojem učestvuju eminentni stručnjaci iz svih oblasti reproduktivnog zdravlja žena, a koji će kroz predavanja i savjete približe ovu tematiku budućim mamama i tatama.

Cilj “Panela za trudnice” je podizanje svijesti o značaju psihofizičke pripreme za porod, trudnoći i roditeljstvu u svim regijama BIH, posebno u onim mjestima gdje trudnice nemaju priliku edukovati se kroz škole. Na događaju će gostovati eminentni stručnjaci koji će kroz predavanja i panel diskusiju dati odgovore budućim roditeljima:

  • dr Svjetlana Malić spec.ginekologije i akušerstva,
  • dr Dejan Nikić spec.anesteziologije sa reanimacijom,
  • dr Slađana Kolarov spec.pedijatrije ,
  • babica Amila Dželilhodžić
  • Praktični dio – značaj psihofizičke pripreme za porod – Škola za trudnice “Radosnica”

Događaj organizuje Škola za trudnice “Radosnica”, koja se već 9 godina bavi psihofizičkom pripremom trudnica za porod i mladih bračnih parova za prve dane roditeljstva. U Banjoj Luci je ovaj događaj realizovan već tri  puta, te u Prijedoru, Gradišci, Zenici i Istočnom Sarajevu a sada i u Pnjavoru.

I ovaj događaj prate prijatelji “Panela za trudnice” Euromand, El Pharma, 4U Pharma, Mustela, Bojprom, BioTechnology and Genetics, Weleda, voda LEDA, Tropic, Jelena Zajac, Vrisak design, Violeta, Sebamed, Curaprox, Pampers, Konzilijum, MAM, apoteka Malina, Sanja Janjić koji su učinili da Panel postane prepoznatljiv događaj u regionu.

Trudnice na kraju Panela očekuje VELIKA NAGRADNA IGRA!

Pokloni: Električna njanjalica by Bojprom, stolica za hranjenje, jastuk za dojenje, Weleda pokloni, haljina za trudnice by Vrisak desing, El Pharma pokloni, torta od pelena by J.Zajac, Mustela pokloni, Oriflame pokloni, Violeta pokloni, Sebamed pokloni, Curaprox pokloni, Pampers pokloni, deka za bebe, MAM pokloni, pokloni apoteke “Malina”  i jos punoooo toga…

Prijava je obavezna na tel. 065/ 915-979! Budite dio najvećeg događaja za trudnice i uživajte u trudnoći!

Kako NEGATIVAN RH FAKTOR u trudnoći može dovesti do PROBLEMA

STRAH U TRUDNOĆI I OD POROĐAJA: Oslobodite se napetosti i pobijedite napade panike

Jutarnje mučnine u trudnoći: Evo kako da ih ublažite!