“Podrška dojenju” – veliki besplatni događaj za trudnice i porodilje

DOJENJE U JAVNOSTI: Da ili ne? Šta POZNATE mame kažu na ovu temu

Veliki besplatni događaj za trudnice i porodilje “Podrška dojenju u okviru Međunarodne sedmice dojenja” biće održan u petak 2. avgusta u banjalučkom Domu omladine, u organizaciji Škole za trudnice “Radosnica”.

Cilj ovog događaja je informisanje trudnica i javnosti o značaju dojenja te osnaživanje trudnica i mladih majki na veću stopu dojenja.

Učesnici predavači su dr Ljubo Višekruna, spec.pedijatrije i neonatologije, dr Veroslava Milošević, spec.pedijatrije i neonatologije, babice Gordana Bednaš i Snježana Prolić.

Nakon stručnih predavanja, uslijediće nagradna igra prijatelja ovog događaja koji će svojim poklonima obradovati mlade mame i trudnice, te im olakšati prve dane sa bebom.

Među poklonima su i baby njanjalica, izdajalica, Anafarm i Hemofarm paketi, jastuci za dojenje, edukacije, Weleda paketi, trudničko i newborn fotografisanje, Mustela pokloni, Vrisak haljina, torta od pelena, Sebamed pokloni, Pampers paketi, Violeta pokloni, Medimpex paketi…

Prijatelji događaja su Euromand, 4U Pharma, Bojprom, Anafarm, Hemofarm, voda Leda, Weleda, studio Lenka Keleman, Mustela, Jelena Zajac, Vrisak, Pampers, Sebamed, Violeta, Medimpex, Femibion, dok je Grad Banja Luka ustupio prostor Doma omladine za realizaciju “Podrške dojenju”.

Drage trudnice i mlade mame, PRIJAVA JE OBAVEZNA na br.telefona 065 915 979 ili u inbox Škole za trudnice “Radosnica”! Podsjećamo, učešće je potpuno besplatno, a događaj počinje u 18 časova.

“Čekamo vas u dobrom raspoloženju! Budite brze i prijavite se”, poručuju iz ove vesele školice.